Müjde verildi! Kuruluş Osman'a Ertuğrul Bey döndü mü?

Burak Özçivit'in Osman Bey rolüne hayat verdiği Kuruluş Osman dizisinde yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından heyecanla takip ediliyor. Son olarak dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ izleyicileri heyecanladıracak bir paylaşımda bulundu.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2020, 08:45 Güncelleme 08 Eylül 2020, 13:41
Müjde verildi! Kuruluş Osman’a Ertuğrul Bey döndü mü?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman yapımcısı büyük transferi Twitter hesabından bir fotoğraf ile paylaştı. Bu anlamda Kuruluş Osman hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi. Paylaşımla birlikte yaşanan heyecanın ardından izleyiciler Cüneyt Arkın'ın Ertuğrul Bey'i canlandırıp canlandırmayacağını merak ediyor. Ancak Cüneyt Arkın'ın Aksaçlıların reisini canlandıracağı konuşuluyor.

CÜNEYT ARKIN KURULUŞ OSMAN'A KATILIYOR

İkinci sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren 'Kuruluş Osman'ın kadrosuna efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın katılıyor. Cüneyt Arkın'ın Aksaçlıların reisini canlandıracağı iddia ediliyor.

Dizinin yapımcılığının yanı sıra, proje tasarım ve senaryosunu da üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla efsanevi aktörün 'Kuruluş Osman' kadrosuna katıldığını "Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoş geldin Cüneyt Arkın" sözleriyle açıkladı.

Efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın'ın 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu oldu.