Yusuf Güney'den çarpıcı açıklamalar: Bakıyorum altında 2 milyonluk arabalar, 10 milyonluk evler...

Önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülenen şarkıcı Yusuf Güney, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkı yazamadığı için sosyal medya hesaplarını kapattığını açıklayan Yusuf Güney, pandemi döneminde konserlerinin iptal olmasından dolayı bazı sanatçıların 'geçinemiyoruz' açıklaması yapması hakkında, "Kovid-19 salgınında 'geçinemiyoruz' diyen sanatçılar hiç geçinemiyormuş gibi değil. Geçinemeyen insanlar bütçesini sıkar. Ben daha bu sözleri söyleyenlerin evini ya da arabasını sattığını görmedim. Bakıyorum altında 2 milyonluk arabalar, 10 milyonluk evlerde kalıyorlar” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2020, 16:23 Güncelleme 30 Temmuz 2020, 16:33
Yusuf Güney’den çarpıcı açıklamalar: Bakıyorum altında 2 milyonluk arabalar, 10 milyonluk evler...

İÇİNDEKİLER

Şarkı yazamadığı için sosyal medya hesaplarını kapattığını açıklayan Yusuf Güney, "Sosyal medyanın yapaylığından, sahteliğinden çok sıkıldım ve telefondan uygulamayı sildim. Sosyal medya insanı salaklaştırıyor. Bu yüzden şarkı yazamıyorum. Artık şarkı yazacağım, dağlara çıkacağım, sosyal medya ile işim bitti" dedi.


Sosyal medya ile ilgili başından geçen ilginç bir anısını anlatan şarkıcı, "Bunu bbir organizatör arkadaşım anlattı. Organizasyon firması, bir belediyenin konser işinde sahne almam için beni tavsiye etmiş. Belediye başkanının sorusu, 'Kaç takipçisi var?' olmuş. İnanabiliyor musunuz gerçekten bu soruyu sormuş. Adam demiyor ki; 'bu kadar albüm yapmış, bu kadar hit parçası var.' Takipçisi çok olan adama bu işi veriyorlar. Günde 100 bin lira kazanıyor bu insanlar. İnanın ben bunların kazandığının yüzde birini kazanamıyorum. Müzik bitti zaten. 'Dükkan açalım' dedik, babama güzel bir dükkan açtık. O da olmadı, battı. Bakalım her şeyin hayırlısı" şeklinde konuştu.


"2 MİLYONLUK ARABA, 10 MİLYONLUK EV..."

Pandemi döneminde konserlerinin iptal olmasından dolayı bazı sanatçıların 'geçinemiyoruz' açıklaması yapması hakkında Yusuf Güney, "Kovid-19 salgınında 'geçinemiyoruz' diyen sanatçılar hiç geçinemiyormuş gibi değil. Geçinemeyen insanlar bütçesini sıkar. Ben daha bu sözleri söyleyenlerin evini ya da arabasını sattığını görmedim. Bakıyorum altında 2 milyonluk arabalar, 10 milyonluk evlerde kalıyorlar" ifadelerini kullandı.
Pandemi sürecinde dert yanan sanatçıların yaşam tarzını değiştirmediğini vurgulayan 36 yaşındaki şarkıcı, "Lükslerinden ödün vermiyorlar, 7 odalı evleri var, hizmetçileri, dadıları var. Buna rağmen 'geçinemiyoruz' diyorlar. Anlamıyorum gerçekten bu insanları. Çok samimi bulmuyorum" dedi.
"Lüks bir arabam vardı, onu satıp daha düşük bir araba aldım. Rezidansda oturuyordum, evimi değiştirip daha uygun bir kiraya geçtim. Ne oldu; küçüldüm ama huzurluyum. Önceden aylık 50 bin lira masrafım varken şu anda aylık 10 bin lira masrafım var. Çok şükür kimseye de muhtaç değilim."