İspanyol gelin Elisabeth Mas Vall ile Caner Karaloğlu boşandı! Aldatmayı alışkanlık haline getirmişti...

Elisabeth Mas Vall'u Tuba Ünsal ile aldatan Caner Karaloğlu artık özgür. Ünlü iş insanı Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas Vall 2017 yılında evlenmişti. 3 yıldır evli olan ve bir kız çocuğu olan çiftin devam eden boşanma davası sonuçlandı.Caner Karaloğlu, Elisabeth Mas Vall'u Tuba Ünsal ile aldatmış, bu durumu alışkanlık haline getiren Karaloğlu, geçtiğimiz Ocak ayında da Tuba Ünsal'ı bir kadınla aldatması ile gündeme gelmişti.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2020, 12:14 Güncelleme 17 Temmuz 2020, 12:49
İspanyol gelin Elisabeth Mas Vall ile Caner Karaloğlu boşandı! Aldatmayı alışkanlık haline getirmişti...

İÇİNDEKİLER

İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas, iş insanı Caner Karaloğlu'na aşık olunca 2014'te İstanbul'a yerleşmişti. Kızları Mia 2016'da doğdu, 2017'de evlendiler. Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Şubat 2018'de ayrıldılar. Tuba Ünsal ile Elisabeth Mass kavgası geçtiğimiz aylarda magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu skandal olayın ardından Mass, boşanma aşamasında olduğu eşi Karaloğlu ve onunla ilişki yaşayan Ünsal tarafından darp edildiğini öne sürerek hem şikayetçi olmuş hem de korunma talebinde bulunmuştu. Ünlü iş insanı Caner Karaloğlu, 2017 yılında evlendiği İspanyol model Elisabeth Mas Vall'dan boşandı.


Ünlü iş insanı Caner Karaloğlu ile Elisabeth Mas Vall 2017 yılında evlenmişti. 3 yıldır evli olan ve bir kız çocuğu olan çiftin devam eden boşanma davası sonuçlandı.