Caner Karaloğlu aldatmayı alışkanlık haline getirdi! Eşinden sonra şimdi de Tuba Ünsal'ı aldatırken yakalandı

Elisabeth Mas Vall'u Tuba Ünsal ile aldatan Caner Karaloğlu çapkınlıkta sınır tanımıyor! İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas, iş insanı Caner Karaloğlu'na aşık olunca 2014'te İstanbul'a yerleşmişti. Kızları Mia 2016'da doğdu, 2017'de evlendiler. Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Şubat 2018'de ayrıldılar. Tuba Ünsal ile Elisabeth Mass kavgası geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu skandal henüz hafızalardan silinmemişken Caner Karaloğlu yeni bir aldatma hikayesi ile gündeme geldi.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2020, 11:34 Güncelleme 26 Ocak 2020, 11:49
Caner Karaloğlu aldatmayı alışkanlık haline getirdi! Eşinden sonra şimdi de Tuba Ünsal’ı aldatırken yakalandı

İÇİNDEKİLER

İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas, iş insanı Caner Karaloğlu'na aşık olunca 2014'te İstanbul'a yerleşmişti. Kızları Mia 2016'da doğdu, 2017'de evlendiler. Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Şubat 2018'de ayrıldılar. Tuba Ünsal ile Elisabeth Mass kavgası geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu skandal olayın ardından Mass, boşanma aşamasında olduğu eşi Karaloğlu ve onunla ilişki yaşayan Ünsal tarafından darp edildiğini öne sürerek hem şikayetçi olmuş hem de korunma talebinde bulunmuştu.

Oyuncu Tuba Ünsal ile bir dargın bir barışık ilişkileri devam eden Caner Karaloğlu, Lucca adlı mekanda bir arkadaşı ve iki bayanla eğlendi. Karaloğlu, mekan çıkışında yanındaki iki kadınla birlikte arkadaşının arabasına bindi.

İş adamı, art arda patlayan flaşlar karşısında şoke olurken, yanındaki kadınlar arka koltukta yüzlerini saklamaya çalıştı. Karaloğlu, direksiyondaki arkadaşına "Gaza bas" diyerek hızla uzaklaşırken, durumu görenler, "Huylu huyundan vazgeçmiyor. Aman Tuba görmesin" yorumlarında bulundu. Karaloğlu, çocuğunun annesi olan eşi İspanyol model ve tasarımcı Elisabeth Mas Vall'ı, Tuba Ünsal ile aldatmıştı.