Survivor şampiyonu Cemal Can sevgilisi kimdir? Cemal Can Canseven sevgilisi var mı?

Survivor Cemal Can Canseven sevgilisi var mı? Cemal Can Canseven sevgilisi kimdir? Survivor finalisti Cemal Can Canseven'in aşk hayatı merak edilen konulardan birisi oldu. Magazin dünyasından tanınan ve Survivor 2020'de karşımıza çıkan Cemal Can Canseven renkli aşk hayatıyla da magazin gündeminde sık sık yer almıştı. Peki, Survivor Cemal Can Canseven sevgilisi var mı? İşte, Canseven hakkında merak edilen bilgiler.

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2020, 00:54 Güncelleme 15 Temmuz 2020, 02:13
Survivor şampiyonu Cemal Can sevgilisi kimdir? Cemal Can Canseven sevgilisi var mı?

İÇİNDEKİLER

Survivor Cemal Can Canseven sevgilisi var mı? Cemal Can Canseven sevgilisi kimdir? Survivor'da finale kalan isimlerin aşk hayatları merak ediliyor. Finale kalan isimlerden olan ve yarışmanın favorisi olarak gösterilen Survivor Cemal Can Canseven sevgilisi var mı? Cemal Can Canseven sevgilisi kimdir? İşte merak edilen bilgiler!

CEMAL CAN CANSEVEN SEVGİLİSİ VAR MI?

Yarışma sayesinde popülerliği artan Cemal Can Canseven makyaj videoları ile fenomen olan Danla Bilic'in yakın arkadaşı. Danla'nın Cemal Can ile bir süre evli kaldık beni aldattı boşandık sözleri de çok konuşulmuş, sonra bu sözlerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

SURVIVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 İzmir'de doğdu. Annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can Canseven, İstanbul'da bulunan Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünde okumaktadır. 2013 yılında Üniversite okumaya başlamıştır.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ'lik eğitimi almaya başladı.

Canseven, beraber videolar çektiği Damla Biliç'i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde dj'lik yapan Canseven, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi.

Dj olarak Holifest 2019 da İzmir'de sahneye çıkan Cemal Can CanSeven çok sevilen ve takip edilen bir DJ'dir. Aynı zamanda hayatından hiç sporu çıkarmayan Cemal Can CanSeven çok iyi bir koşucu ve yüzücüdür.

Cemal Can Canseven, şu anda Instagram'da 2.8 milyon takipçisi bulunuyor.