Ozan Güven, Deniz Bulutsuz için çıkartılan uzaklaştırma kararına itiraz etmişti... Mahkemeden Ozan'a bir şok daha!

Ozan Güven'in, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddetin yankıları devam ediyor. Deniz Bulutsuz'un şikayetinin ardından oyuncu Ozan Güven hakkında mahkemeden 2 ay uzaklaştırma kararı çıkmış, karara itiraz eden Güven ise asıl şiddete maruz kalan tarafın kendisi olduğunu ileri sürmüştü. Mahkeme, Ozan Güven'in itirazını değerlendirdi. İşte mahkemenin Ozan Güven'in itirazı hakkında verdiği karar...

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2020, 10:39 Güncelleme 09 Temmuz 2020, 10:57
Ozan Güven, Deniz Bulutsuz için çıkartılan uzaklaştırma kararına itiraz etmişti... Mahkemeden Ozan’a bir şok daha!

İÇİNDEKİLER

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 2 ay uzaklaştırma kararı verilen Ozan Güven'in itirazı reddedildi. Güven, dilekçesinde Bulutsuz'un iddialarının tümünün gerçeğe aykırı olduğunu, asıl şiddete kendisinin uğradığını iddia etmişti. Dilekçede tarafların sık sık tartışmış ve ayrılmış olmalarına rağmen Bulutsuz'un bir daha davranışlarının tekrarlanmayacağına dair Güven'i ikna etmesi ve bir şans daha istemesiyle ilişkilerinin devam ettiği anlatıldı. Ancak iddiaya göre Bulutsuz en son 12 Haziran'da kendini kaybedip Güven'e saldırdı ve Güven'in vücudunda yaralanmalar oluştu.

Bu yaşananlar üzerine Güven'in kendisiyle barışmayacağını ve ilişkilerini devam ettirmeyeceğini söylemesi üzerine Bulutsuz, Güven'i rezil edeceğini, karakola ve basına gideceğini ve itibarını sarsacağını söyledi.


'KORUNMA KARARI KALKSIN' TALEBINDE BULUNMUŞTU

DİLilekçeye göre evinde saldırıya uğrayan Güven, olayın şokunu hâlâ atlatamadı. Avukatı da "Müvekkilimin hiçbir surette karşı tarafa şiddet uygulaması söz konusu değildir. Asıl karşı taraf müvekkilime saldırmış, hakaret ve tehditlerde bulunmuştur. Mahkemenin korunma kararının kaldırılmasını istiyoruz" dedi.


Ancak mahkeme, verilen tedbir kararının olayla uyumlu ve yasaya uygun olması nedeniyle itirazın reddedildiğini açıkladı.

Olaya tepkiler sürerken Bulutsuz'un avukatı Güven'in tutuklanması için mahkemeye başvuru yaptı. "Ozan Güven'in delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız" ifadesini kullandı.

MOBESE'LER İNCELENECEK
Güven'in evindeki kameralarda olay gününe ait kayıtların silindiği ortaya çıktı. Savcılık, MOBESE kayıtlarının incelenmesini istedi.