Ozan Güven'in darbettiği Deniz Bulutsuz'a koruma kararı! "1 saatten fazla ağır fiziksel şiddete maruz kaldım" demişti...

Bir süredir aşk yaşadığı Ozan Güven'den şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olan Deniz Bulutsuz, Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talep etti. 28 yaşındaki Bulutsuz, "1 saatten fazla ağır fiziksel şiddete maruz kaldım, evden çıkmama izin vermedi" dediği Ozan Güven’e karşı 2 ay boyunca korunacak. İşte Ozan Güven'in darbettiği sevgilisi Deniz Bulutsuz'dan gelen ilk açıklama ve Aile Mahkemesi'nden gelen karar!

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2020, 17:21 Güncelleme 02 Temmuz 2020, 14:17
Ozan Güven’in darbettiği Deniz Bulutsuz’a koruma kararı! 1 saatten fazla ağır fiziksel şiddete maruz kaldım demişti...

İÇİNDEKİLER

Kendisinden 17 yaş büyük olan oyuncu Ozan Güven ile aşk yaşayan Deniz Bulutsuz, sevgilisi tarafından şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu alarak şikayetçi oldu. Bulutsuz yaptığı açıklamada, bir saatten fazla ağır fiziksel şiddete maruz kaldığını, şiddet gördüğü sırada evden çıkmasına izin vermeyerek canına kastettiğini fiziksel ve duygusal şiddet yaşadığını ileri sürdüğü Ozan Güven'in cezalandırılmasını isterken, Aile Mahkemesi'ne başvurarak korunma talep etti.

2 AY BOYUNCA KORUNACAK

Aile Mahkemesi, 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun kapsamında Deniz Bulutsuz'un talebini kabul etti. Ozan Güven'in genç kadına yönelik, şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunulmamasına karar veren mahkeme, 2 ay süreyle kararın uygulanmasına hükmedip, kararın ihlal edilmesi durumunda Güven'in tazyik hapsine çarptırılmasına karar verdi.

"EVDEN ÇIKMAMA İZİN VERMEDİ"

İşte Ozan Güven'in darbettiği sevgilisi Deniz Bulutsuz'dan gelen açıklama: Bir saatten fazla süren ağır bir fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermedi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz'a sosyal medya hesabından bir destek mesajı paylaştı.

İşte Demet Özdemir'in paylaşımı...

"#denizbulutsuz öncelikle tanıyorum ...Birlikte çalıştık ... Bu şiddeti kimse haketmiyor ne olursa olsun ! Kadına şiddetin her türlüsüne bela okuyorum! Ne biçim bir öfke bu , nasıl bir akıl tutulması ! Çekin ellerinizi artık çekin!"

Deniz Bulutsuz, geçtiğimiz mayıs ayında 45 yaşına basan sevgilisi Ozan Güven'in doğum gününü sosyal medya hesabında kutlayarak bu aşkı herkese ilan etmişti.

'EL ELE OLUNCA BİR ŞEY OLMAZ'

Yayınladığı kareye ünlü oyuncuyu etiketleyen Bulutsuz altına "İyi ki doğmuş sevgili. 'El ele olunca bir şey olmaz' derler" notunu düşmüştü.