Esra Erol hangi kanalda? Esra Erol kimdir, kaç yaşında?

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Hayatına dair bilgilerin merakla araştırıldığı Esra Erol kimdir, kaç yaşında? Uzun yıllardır ekranda başarılı bir şekilde sunuculuk yapan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Esra Erol hangi kanalda program sunuyor? Kayıp olan pek çok kişiyi bulan ve aydınlatılmamış olayları çözüme ulaştıran program ilgiyle yakından takip ediliyor.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2020, 17:21 Güncelleme 01 Temmuz 2020, 17:21
Esra Erol hangi kanalda? Esra Erol kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Esra Erol hangi kanalda? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca güzel sunucunun hayatına dair bilgileri de derledik. Diğer bir merak edilen ise Esra Erol hamile mi? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılanlar arasında yer alıyor. Esra Erol'un iki erkek evladı var, üçüncü çocuğuna hamile olup olmadığı ile ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı. Programın izleyicileri kıyafetlerinden ve hareketlerinden bu anlamı çıkarmıştı

ESRA EROL HANGİ KANALDA?

Esra Erol hafta içi her gün saat 16:20'da Esra Erol'da programı ile ATV'de ekrana geliyor.

ESRA EROL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'de doğdu. Ailesinin 5 kızının ortancasıdır. Memleketi Sinop-Ayancık'tır. İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlamıştır. Kız lisesi Çini ve Seramik mezunudur. Üniversitesini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi üzerinden bitirdi.
Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Kanal D'de "Turkuaz" adlı programı sunan Esra Erol bu program ardından Technology Channel'da Siemens Mobile Kuşak Sunuculığu yaptı.



Evlilik programı sunmaya Flash Tv 'de "Desti Izdivaç"adlı proğramla başlayan Esra Erol devamında sırasıyla "Esra Erol'la İzdivaç" , "Esra Erol`la Evlen benimle" adlı programları sundu. Ekran yıldızı olmasını sağlayan program ise "Esra Erol'la İzdivaç" programıdır. 2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 2015 senesi ATV ekranında "Esra Erol'da" adlı programın sunuculuğunu yapmaya devam ediyor.

Filmleri :
2004 - Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7)
2004 -Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV)
2005 - Başkan (TV Filmi)
2005 - Tuzak (Banu) (TV Dizisi)
2009 - Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) (Film)
2010 - Kamerayla İzdivaç (Film)
2012 - Alemin Kıralı (Yılbaşı Özel, 56 Bölüm) (TV Dizisi)