ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE! Nikah gecesi müstakbel eşinin hamile olduğunu öğrenmişti! Şok gelişme

Atv canlı yayınında son dakika Esra Erol gelişmeleri... Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Esra Erol’da” programında bugün (10 Haziran 2020 Çarşamba) neler yaşandı? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlar, ses getirmeye devam ediyor. 10 Haziran Çarşamba günü Atv canlı yayınında Emrah Bey'in büyük iddiası! 'Karım Sibel Çetin'in 8 aylık hamile olduğunu nikah gecesi öğrendim, babası ile birlikte bana oyun oynadılar' dedi, herkes şoke oldu. Evden kaçan eşi Sibel'e 'geri dön' çağrısında bulunan gözü yaşlı Emrah Bey, DNA testi istediğini de belirtti. Bugün büyük yüzleşme gerçekleşti. Karı - koca 1.5 ay sonra karşı karşıya geldi! Emrah'ın eşi Sibel'den şoke eden sözler! Hepsi ve daha fazlası 10 Haziran 2020 Çarşamba Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 10 Haziran 2020, 16:42 Güncelleme 10 Haziran 2020, 19:28
ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE! Nikah gecesi müstakbel eşinin hamile olduğunu öğrenmişti! Şok gelişme

İÇİNDEKİLER

Ezgi ve Hüseyin nikah masasına oturabilecek mi? Günler sonra Ezgi'nin yüzünü güldürecek sürpriz haber! Yayın bitti, Ezgi'nin annesi Elif Hanım'ın öfkesi dinmedi! O konuştu, yer yerinden oynadı! Elif Hanım'dan kızları Ezgi ile ilgili şoke eden itiraf! Anne, "Kızımın kimliğini yaktım" dedi, 21 yaşındaki Ezgi'ye geçici kimlik çıkartıldı. Emrah konuştu herkes şoke oldu! "Karım Sibel'in 8 aylık hamile olduğunu nikah gecesi öğrendim" dedi. Bugün büyük yüzleşme gerçekleşti. Karı - koca 1.5 ay sonra karşı karşıya geldi. Emrah'ın ailesinin ve Sibel'in ailesinin tüm gerçeği bildiği iddia edildi. Sibeş, "Çocuğumun babasının yüzünü hiç görmedim" dedi herkes şoke oldu. 8 yaşındaki kızı Meryem Doğan'dan haber alamayan babanın acı dolu sözleri! Esra Erol Meryem'i buldu. Meryem sözünü tuttu stüdyoya geldi.

Meryem 4 abisinin uyguladığı baskıdan bunalınca 18 yaşına girer girmez evini terk edip izini kaybettirdi. Kızına çok düşkün olan Nesibe hanım, o gidince şoka girdi ve konuşamaz oldu. Kendini idare etmekte güçlük çeken ve konuşmayan Nesibe hanım, sadece 'Meryem'in adını duyunca tepki veriyordu.

Baba Nezir bey kızını bulmak için Esra Erol'a çıktı. Stüdyoya gelen Meryem, annesi için evine dönme kararı aldı. Genç kızın sesini duyan annenin hali Esra Erol'u canlı yayında hüngür hüngür ağlattı.

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE 10 HAZİRAN 2020 ÇARŞAMBA - TIKLA

"Hüseyin isimli şahıs 20 yaşındaki kızım Ezgi Dikilitaş'ı kaçırdı" dedi ortalık karıştı. Ezgi ve annesi Elif, Esra Erol'da canlı yayınında hesaplaştı, yaşananlar şoke etti! Hüseyin'in son sözü Ezgi'nin anne - babasını çileden çıkardı! Ezgi ve Hüseyin nikah masasına oturabilecek mi? Günler sonra Ezgi'nin yüzünü güldürecek sürpriz haberi Esra Erol verdi. Elif Hanım'ın "Kızımın kimliğini yaktım" demesi üzerine yeni kimlik çıkarılması için başvuruda bulunuldu. Geçici kimlik belgesini alan Ezgi ve Hüseyin, Esra Erol'da canlı yayınında dünyaevine girecek! 21 yaşındaki Ezgi'nin ailesinin düğünde bulunup bulunmayacağı ise merak konusu oldu.

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan "Esra Erol'da" programında bugün (10 Haziran 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor? Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlar, ses getirmeye devam ediyor. 10 Haziran Çarşamba günü Atv canlı yayınında büyük yüzleşme! Sibel Çetin ve iddialarıyla şoke eden Hüseyin Bey günler sonra karşı karşıya gelecek! "Karım Sibel'in dünyaya getirdiği çocuğun babasını arıyorum" diyen Emrah Bey'den şoke eden sözler! Amcasının kızı Sibel Çetin ile sosyal medya üzerinden yazışmaya başlayan Emrah Bey, 1 yıl sonra evlenme kararı aldığı Sibel Çetin'in 8 aylık hamile olduğunu nikah gecesi öğrendiğini ileri sürdü. Eşinin evden kaçtığını belirten Emrah Bey, Esra Erol'da canlı yayınında eşi Sibel ile babasının kendisini kandırdığını ifade etti. 10 Haziran 2020 Çarşamba günü Atv ekranlarında büyük yüzleşme gerçekleşti. Sibel Çetin, "Çocuğumun babasını hiç görmedim" sözleri ile şoke ederken, ismini vermek istemeyen bir izleyicinin, "İki aile de Sibel'in hamile olduğunu biliyordu. Emrah çok iyi bir insan ancak o da Sibel'in hamile olduğunu nikahtan önce biliyordu. Aralarında para alışverişi yapıldığını da duyduk." şeklinde sözleri şaşırttı. Esra Erol'da canlı yayınında Sibel ve Emrah hakkında iddiaların ardı arkası kesilmedi. Hepsi ve daha fazlası 10 Haziran Atv Esra Erol'da son bölümde!