ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE! Karısı Sibel Çetin'in 8 aylık hamile olduğunu nikah gecesi öğrendi!

Atv canlı yayınında son dakika Esra Erol gelişmeleri... Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Esra Erol’da” programında bugün (9 Haziran 2020 Salı) neler yaşanıyor? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlar, ses getirmeye devam ediyor. 9 Haziran Salı günü Atv canlı yayınında Emrah Bey'in büyük iddiası! 'Karım Sibel Çetin'in 8 aylık hamile olduğunu nikah gecesi öğrendim, babası ile birlikte bana oyun oynadılar' dedi, herkes şoke oldu. Evden kaçan eşi Sibel'e 'geri dön' çağrısında bulunan gözü yaşlı Emrah Bey, DNA testi istediğini de belirtti. Hepsi ve daha fazlası 9 Haziran 2020 Salı Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 09 Haziran 2020, 16:52 Güncelleme 09 Haziran 2020, 19:17
ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE! Karısı Sibel Çetin’in 8 aylık hamile olduğunu nikah gecesi öğrendi!

İÇİNDEKİLER

Türkiye onlar için ağladı! Günler sonra yüzleşme vakti! İki aile arasında uzlaşma sağlanabilecek mi? Ezgi ve Hüseyin nikah masasına oturacak mı? Esra Erol iki aileyi de stüdyoya davet etti. Atv canlı yayınında büyük yüzleşme! Akılalmaz iddialar, şok suçlamalar! "15 yaşındaki kızım Sümeyye'yi kocam Kadir Akyol evlendirmek istiyor" dedi, eşi iddiaları yalanladı! Gerçekler canlı yayında ortaya çıkacak. 18 yaşındaki kızı Meryem Doğan'dan haber alamayan babanın acı dolu sözleri! "Karım Sibel'in 8 aylık hamile olduğunu nikah günü öğrendim" dedi, herkes şoke oldu. Hepsi ve daha fazlası 9 Haziran Atv Esra Erol'da son bölümde.

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE 9 HAZİRAN 2020 SALI - TIKLA

"Hüseyin isimli şahıs 20 yaşındaki kızım Ezgi Dikilitaş'ı kaçırdı" dedi ortalık karıştı. Ezgi ve annesi Elif, Esra Erol'da canlı yayınında hesaplaştı, yaşananlar şoke etti! Hüseyin'in son sözü Ezgi'nin anne - babasını çileden çıkardı! Ezgi'nin son kararı ailesinin rızasını alarak evlenmek oldu. Peki Hüseyin ve Ezgi'nin ailesi bu evliliğe onay verecek mi?

"Karım Sibel'in dünyaya getirdiği çocuğun babasını arıyorum" diyen Emrah Bey'den şoke eden sözler! Amcasının kızı Sibel Çetin ile sosyal medya üzerinden yazışmaya başlayan Emrah Bey, 1 yıl sonra evlenme kararı aldığı Sibel Çetin'in 8 aylık hamile olduğunu nikah gecesi öğrendiğini ileri sürdü. Eşinin evden kaçtığını belirten Emrah Bey, Esra Erol'da canlı yayınında eşi Sibel ile babasının kendisini kandırdığını ifade etti.