ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol'da son dakika gelişmeleri 4 Haziran Perşembe! Yayın bitti kavga bitmedi

Atv canlı yayınında son dakika Esra Erol gelişmeleri... Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Esra Erol’da” programında bugün (4 Haziran 2020 Perşembe) neler yaşanıyor? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlar, ses getirmeye devam ediyor. 4 Haziran Perşembe günü Atv canlı yayınında karar vakti! Elif - Hasan çifti anlattı, Türkiye Atv ekranlarına kilitlendi. Canlı yayın bitti kavga bitmedi! 2.5 ay sonra Ezgi ve annesi Elif'in büyük hesaplaşması! Hepsi ve daha fazlası 4 Haziran Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 04 Haziran 2020, 16:44 Güncelleme 04 Haziran 2020, 18:57
ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol’da son dakika gelişmeleri 4 Haziran Perşembe! Yayın bitti kavga bitmedi

İÇİNDEKİLER

Son dakika Esra Erol gelişmeleri Atv canlı yayınında! "Hüseyin isimli şahıs 20 yaşındaki kızım Ezgi Dikilitaş'ı kaçırdı" dedi ortalık karıştı. Bugün karar vakti! Ezgi'nin son kararı ne olacak? Ailesinin yanına mı dönecek yoksa Hüseyin ile yeni bir hayata mı başlayacak? 2.5 ay sonra Ezgi ve annesi Elif'in büyük hesaplaşması! Olay bitmiyor! Aylin'in Şaban'a son teklifi akıllara durgunluk verecek!

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE 4 HAZİRAN 2020 PERŞEMBE - TIKLA

Esra Erol, Neşe Hanım'ın 4 yaşındaki kızını kaçırdığını iddia eden Hakan Uçar'ı buldu. İhanete uğradı, şiddet gördü! Neşe Hanım'ın iddiasına göre kocası, iki evladını da aldı gitti. Hüseyin Türker çocukları annesine verecek mi? Çocuğu kaçırdığı gün neden ailesi ile birlikte apar topar taşındılar? Hakan Uçar 4 yaşındaki Eylül Su Uçar'ı alıp, eşinin yanına mı gitti? Hepsi ve daha fazlası 4 Haziran Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında...

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan "Esra Erol'da" programında bugün (4 Haziran 2020 Perşembe) neler yaşanıyor? Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlar, ses getirmeye devam ediyor. 4 Haziran Perşembe günü Atv canlı yayınında son dakika Esra Erol gelişmeleri, milyonları ekran başına kilitleyecek!