Esra Erol son bölüm izle Atv! Son dakika Esra Erol gelişmesi şoke edecek! Uğurcan Celepoğlu'nun babası kim?

Atv canlı yayınında yayınlanan Esra Erol'da bugün (25 Mayıs Pazartesi) neler oluyor? Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. Türkiye Uğurcan'ı konuşmaya devam edecek! Bir anne 20 yıl evlatlarından babalarını sakladı, Türkiye büyük şoku Atv canlı yayınında yaşadı! Nargüzel Celepoğlu 'Yalan söyledim, Uğurcan'ın gerçek babası Uğur Yazar' dedi, DNA testi sonucu ise bu gerçeğin de aslında doğru olmadığını ortaya çıkardı! Nargüzel Celepoğlu Esra Erol'da canlı yayını biter bitmez neden kaçtı? Bir başına kalan 20 yaşındaki Uğurcan'ın babası kim? Nargüzel Celepoğlu'ndan Türkiye'yi bir kez daha şoke edecek itiraf! Esra Erol'daki Uğurcan Celepoğlu olayında son dakika gelişmesi! Hepsi ve daha fazlası 25 Mayıs 2020 Pazartesi Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında...

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2020, 16:54 Güncelleme 25 Mayıs 2020, 19:06
Esra Erol son bölüm izle Atv! Son dakika Esra Erol gelişmesi şoke edecek! Uğurcan Celepoğlu’nun babası kim?

İÇİNDEKİLER

Esra Erol Atv ekranlarında hafta içi her gün saat 16.20'de izleyicisi ile buluşuyor. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlarla ses getirmeye devam ediyor. 25 Mayıs 2020 Pazartesi Esra Erol'da canlı yayınında neler oluyor?

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE 25 MAYIS PAZARTESİ - TIKLA

Türkiye Uğurcan'ı konuşuyor! Uğurcan 20 yıl sonra Atv ekranlarında, Esra Erol'da canlı yayınında gerçeği ile yüzleşti. Arka arkaya yapılan DNA testi sonuçlarıyla yıkılan genç adam, ekranları başındaki izleyicileri gözyaşına boğdu. Çocukluğu yetiştirme yurtlarında geçen Uğurcan 13 yaşından sonra annesi Nargüzel Celepoğlu'nun yanına gitmişti. Kimlikteki baba hanesinde Ali Celepoğlu yazan Uğurcan yıllarca baba hasreti çektiğini ve yurttan çıktıktan sonra da annesi tarafından çok kez fiziksel ve sözlü şiddete maruz kaldığını gözyaşları içinde anlatmıştı.

Programa katılan anne Nargüzel Celepoğlu ise küçük yaşta Ali Celepoğlu isimli şahıs tarafından kandırılarak birlikte kaçtıklarını ve ailesinin öğrenmesi üzerine apar topar nikah kıydıklarını bir süre sonra da Uğurcan'ı dünyaya getirdiğini ifade etti.

İLK ŞOK GEÇTİĞİMİZ YAŞANDI

Esra Erol'un programında Uğurcan'ın babası olarak aranan Ali Celepoğlu kısa süre içerisinde bulunmuş ve ertesi günde yayına katıldı. Bütün iddiaları programda reddeden Ali Celepoğlu anne Nargüzel hanım ile evliliğinin tam bir kumpas olduğunu Nargüzel hanımın elini dahi tutmadığını ve nikah kıyıldıktan sonra birkaç saat içinde kendisinin zaten kaçtığını dile getirdi. Bu iddiaları kesin bir dille reddeden anne Nargüzel hanım ise babanın Ali Celepoğlu olduğu konusunda ısrarcı davranarak Ali bey'in gerçeklerle yüzleşmek istemediği için yalan söylediğini ifade etti.
20 yaşındaki Uğurcan ve nüfusuna kayıtlı olduğu Ali Celepoğlu arasında Dna testi yapıldı ve ilk şok yaşandı. Ali Celepoğlu Uğurcan'ın biyolojik babası çıkmadı.

Hafta başında tekrar Esra Erol'da programına katılan anne Nargüzel hanım Uğurcan'ın babası konusunda yalan söylediğini itiraf etti. 1999 yılında Ali Celepoğlu ile evlendikten sonra kaçtığını itiraf eden Nargüzel hanım o dönem birlikte çalıştığı Uğur Yazar isimli şahsın Uğurcan'ın gerçek babası olduğunu belirtti. O dönemi tüm ayrıntılarıyla anlatan Nargüzel hanım, tüm izleyicilere Uğurcan'ın babası bulundu dedirtti.

Kısa süre içinde Tokat'ta yaşayan Uğur Yazar, Esra Erol tarafından bulundu. Uğurcan'ın biyolojik babası olduğu iddia edilen Uğur Yazar, telefonla canlı yayına bağlanarak o dönem anne Nargüzel ilişkileri olduğunu kabul etti. Uğurcan'ın varlığından haberdar olduğunu sözlerine ekleyen Uğur Yazar, Nargüzel hanımın o dönem ki hızlı hayatından dolayı emin olamadığını ve bu sebeple çocuğun peşine düşmediğini sözlerine ekledi. Tokat'ta yaşayan 45 yaşındaki Uğur Yazar isimli şahıstan DNA testi örneği alındı.

ANNE NARGÜZEL DNA SONUCUYLA ŞOKE OLDU!
Hayatının yalnızca yalanlar üzerine kurulu olduğunu söyleyen Uğurcan bu defa biyolojik babasına yaklaşmanın heyecanını yaşadı. Uğurcan Celepoğlu ve U.Y. arasında Dna testi yapıldı. Fakat Uğur Yazar da Uğurcan'ın biyolojik babası çıkmadı.

Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan genç adam annesi Nargüzel hanıma tüm gerçekleri açıklaması için yalvardı.

"ANNEME DE DNA TESTİ YAPIN"

20 yıllık hayatıyla ilgili üst üste şok yaşayan Uğurcan Celepoğlu, Nargüzel Celepoğlu için de DNA testi istediğini, annesi olup olmadığına güvenemediğini belirtti.

CANLI YAYINI TERK ETTİ!

Oğlu Uğurcan'ın babasının Uğur Yazar olduğunu hatta oğluna da bu yüzden Uğur ismini verdiğini canlı yayında itiraf eden anne Nargüzel Celepoğlu, Esra Erol'da açıklanan son dakika DNA testi sonucuyla şoke oldu ve canlı yayını terk etti.

Uğurcan'ın annesi Nargüzel Celepoğlu'dan şoke edecek bir itiraf daha geliyor!

"Kocam Şahin, kayınpederim Ali ve kayınvalidem Güllü beni sokağa attılar, 5 çocuğumu bana göstermiyorlar!" iddiasıyla atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvuran Meryem Ula yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Daha önce eşinin başka birisiyle yazışmalarını yakaladığını belirten Meryem Hanım zor günler geçirdiğini söyledi.

Çocukları için bu evliliğini sürdüğünü belirten Meryem Ula, evlatlarıma 35 gündür hasret kaldım, dedi. 16 Nisan'da eşinin eve alkollü geldiğini kayınpederinin kendisine keserle saldırığını aynı gün eşi ve kayınvalidesi tarafından şiddet gördüğünü öne sürdü. Eşi Şahin Ula'nın yatak odalarında arkadaşlarıyla birlikte alkol aldığını ve kumar oynadıklarını iddia etti.

Gelin kaynana canlı yayında karşı karşıya!

"Aç kaldım, susuz kaldım, giyecek elbisem olmadı!" diyen Meryem Hanım gözyaşlarına engel olamadı. "Kayınvalidem Güllü benden daha güzel bir gelin alacakmış, benden daha iyisini bulamaz!" iddiasında da bulunan Meryem Hanım'ın annesi Hanife Hanım kızına şu sözlerle destek çıktı. "Kızımın yüzünü en son 1 yıl önce gösterdiler, kızımı telefonda konuşmama bile izin vermiyorlardı..." İddiaların odağındaki kayınvalide Güllü Hanım yayına telefonla bağlandı ve gelinin yalan söylediğini öne sürdü. Gelininin çocuklara şiddet uyguladığını da söyledi.

Şahin Ula iddialara yanıt verdi!

Para yüzünden küçük bir tartışma yaşadıklarını öne süren Şahin Ula, iddiaları yalanladı. Tansiyonun yükseldiği telefon konuşmasında "Eşimi geri getirecektim ama şu saatten sonra o bitti!" diyen Şahin Bey, eşiyle hararetli tartışmalar yaşadı. Meryem Hanım ise eşine kolunun "Şahin aşkım" yazısını hak etmediğini söyledi.

5 evladına Esra Erol'da programı sayesinde kavuşan Meryem, eşine dönecek mi? Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da programında...