Hızır Çakırbeyli zor durumda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?

EDHO 160. yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Bu akşam yayınlanan yeni bölüm Tufan'ın kızının ölmesiyle birlikte ortalık iyice karışmaya başladı. Son bölümde kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran'ın planıyla Bahar'ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha etti. Aynı anda hem düşmanlarının hem de dostlarının menziline giren Boran'ın kurtuluşu artık neredeyse imkansız bir hale geldi. Bölümün ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Boran'ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır'ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir.

Giriş Tarihi 11 Mart 2020, 09:25 Güncelleme 11 Mart 2020, 09:25
Hızır Çakırbeyli zor durumda! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?

İÇİNDEKİLER

Salı akşamları ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam ortalık iyice karıştı. Son bölümde masanın Altan ve Tufan'a düzenleyeceği operasyondan bihaber olan Boran, Hızır'ın tüm planlarını bozarak işlerin sarpa sarmasına neden oluyor. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtarırken can dostu Tekin'in hayatını riske attı. Bölümün ardından izleyiciler EDHO 160. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masanın Altan ve Tufan'a düzenleyeceği operasyondan bihaber olan Boran, Hızır'ın tüm planlarını bozarak işlerin sarpa sarmasına neden olmuştur. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtarırken can dostu Tekin'in hayatını riske atmıştır. Başına buyruk yaptığı plan yüzünden dost, düşman herkesin hedefine girecektir.

HIZIR'IN SABRI TAŞIYOR

Boran'ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır'ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir.

TEKİN'İN ÖLÜM KALIM SAVAŞI

Hastanede ölüm kalım savaşı veren Tekin'e atılan kurşunun hesabını sormak için derhal harekete geçen Boran, Bicoların evine yaptığı baskından sonra kötü bir sürprizle karşılaşır.

BAHAR ÖLÜYOR, TUFAN YIKILIYOR!

Kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran'ın planıyla Bahar'ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha eder.

BORAN ÖLECEK Mİ?

Aynı anda hem düşmanlarının hem de dostlarının menziline giren Boran'ın kurtuluşu artık neredeyse imkansızdır.