EDHO Tekin öldü mü? Tevfik Erman Kutlu kimdir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı mı?

EDHO Tekin öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizide bu hafta yaşanan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Boran ve Tufan arasında yaşanan gerilimin ardından bu hafta ortalığın iyice karıştığı görülüyor. İzleyiciler bu nedenle son bölümde vurulduğu görülen Tekin'in ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Ayrıca Tekin karakterini canlandıran Tevfik Erman Kutlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor. Peki, Tevfik Erman Kutlu kimdir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı mı?

Giriş Tarihi 10 Mart 2020, 19:06 Güncelleme 10 Mart 2020, 19:06
EDHO Tekin öldü mü? Tevfik Erman Kutlu kimdir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı mı?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 159. bölüm fragmanında Hızır Çakırbeyli'nin İlyas ve Behzat'a "Boran'ı infaz edeceksiniz" sözleri dikkat çekmişti. Yeni bölümü heyecanla takip eden izleyiciler Tekin'in ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Peki, Tevfik Erman Kutlu'nun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı mı? İşte detaylar

TEVFİK ERMAN KUTLU EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DAN AYRILDI MI?

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Tekin'i canlandıran Tevfik Erman Kutlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 159. bölümünde netlik kazanacak.

TEVFİK ERMAN KUTLU KİMDİR?

Tevfik Erman Kutlu, 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Özel oyunculuk dersleri alan Tevfik Erman Kutlu, Hayat Devam Ediyor dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Bana Sevmeyi Anlat, Beyaz Gece, Kurtlar Vadisi Pusu, Bugünün Saraylısı, Kayıp Şehir ve Ağır Roman Yeni Dünya dizilerinde rol almıştır.

EDHO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

"Boran'ı infaz edeceksiniz!"

Masanın Altan ve Tufan'a düzenleyeceği operasyondan bihaber olan Boran, Hızır'ın tüm planlarını bozarak işlerin sarpa sarmasına neden olmuştur. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtarırken can dostu Tekin'in hayatını riske atmıştır.

Başına buyruk yaptığı plan yüzünden dost, düşman herkesin hedefine girecektir. Boran'ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır'ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir.

Hastanede ölüm kalım savaşı veren Tekin'e atılan kurşunun hesabını sormak için derhal harekete geçen Boran, Bicoların evine yaptığı baskından sonra kötü bir sürprizle karşılaşır.

Kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran'ın planıyla Bahar'ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha eder. Aynı anda hem düşmanlarının hem de dostlarının menziline giren Boran'ın kurtuluşu artık neredeyse imkansızdır.