Nusret ABD’de davalık oldu!

‘Salt Bae’ hareketiyle tüm dünyada tanınan ve farklı ülkelere açtığı şubelerde birçok ünlü ismi ağırlayan Nusret Gökçe, Manhattan’daki şubesinde çalışmış olan bir garsona bahşişlerini tam olarak vermediği gerekçesiyle suçlanıyor. Geçtiğimiz yıl da Nusret'in Etiler'deki şubesinde yangın çıkmış, Nusret'te çalışanlar şov yapmaya çalışırken 3 turistin yanmasına sebep olmuştu. Yaralanan turistler Nusret'ten şikayetçi olmuştu.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 18 Ocak 2019, 09:28
Nusret ABD’de davalık oldu!

İÇİNDEKİLER

Nusret Gökçe, Manhattan'daki şubesinde çalışmış olan bir garsona bahşişlerini tam olarak vermediği gerekçesiyle suçlanıyor.

Mustafa Fteja adlı garson, kendisine gelen bahşişlere el koyduğunu ileri sürerek "Nusret bahşişleri ortak bir yerde toplayıp daha sonra paylaştırıyordu. Ancak toplam bahşişlerden yüzde 3'ünü kesiyordu" dedi.

Fteja, "Nusret, bahşişleri ödenmeyen ya da az aldığından şikâyetçi olan garsonları düzenli olarak kovdu. Buna ben de dahilim" diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl, Nusret'in Etiler'deki şubesinde yangın çıkmış, Nusret'te çalışanlar şov yapmaya çalışırken 3 turistin yanmasına sebep olmuştu. Yaralanan turistler Nusret'ten şikayetçi olmuştu.