Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli deprem bölgesinde!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Hatay'da. İki lider deprem bölgesi Hatay'da incelemelerde bulunuyor. Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı Hatay'da yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdoğan, Hatay'ı ziyaretinin ardından Kahramanmaraş'ta da incelemelerde bulundu.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2023, 07:49 Güncelleme 20 Şubat 2023, 19:50
Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli deprem bölgesinde!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'a ve Kahramanmaraş'a gitti.

Başkan Erdoğan'a ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.

Başkan Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıktığı Hatay'da yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yoğun hasar verdiği Hatay'a bağlı Antakya ilçesindeki Atatürk Caddesi'nde incelemelerde bulundu.



Başkan Erdoğan ve Devlet Bahçeli'ye, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Ormancı Bakanı Vahit Kirişci eşlik etti.

Erdoğan daha sonra kentte görev yapan yerli-yabancı arama-kurtarma ekipleri, belediye temizlik işçileri ve enkazlarda kritik çalışmalar yapan madencilerle bir araya geldi. Ekiplere teşekkür eden Başkan Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan beraberindeki MHP Lideri Devlet Bahçeli ve bakanlar Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne geçti. Erdoğan, burada kanaat önderleri ve muhtarlarla toplantı yaptı.

Başkan Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da, Süryani Ortodoks Kilisesi Patriği Mor İğnatius II. Efrem Kerim, Süryani Kadim Cemaati Patrik Vekili Yusuf Çetin, Metroplolit Joseph Bali, Rahip Haitham Bahhu ve Ghassan Al Chami ile görüştü. Görüşmede, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü ve Büyükelçi Hasan Doğan da yer aldı.

Erdoğan, Hatay'ı ziyaretinin ardından Kahramanmaraş'ta da incelemelerde bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN