Üsküdar’daki yolsuzluk soruşturmasında Sinem Dedetaş dahil 4 tutuklama

CHP’li Üsküdar Belediyesinde yapı ruhsatı ve iskân süreçlerine yönelik usulsüzlük iddialarıyla yürütülen soruşturmada yeni dalga operasyon düzenlendi. Belediye iştiraki Kent A.Ş. üzerinden 1 milyar liralık paravan danışmanlık sözleşmeleri imzalandığı, müteahhitlerden icbar yoluyla 361 milyon lira tahsil edildiği öne sürüldü. Renk kodlu ruhsat tabloları ve rüşvet ödemelerine ilişkin dijital kayıtların dosyaya girdiği soruşturmada, Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Üsküdar’daki yolsuzluk soruşturmasında Sinem Dedetaş dahil 4 tutuklama

Üsküdar Belediyesine yöne yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni dalga operasyon düzenlendi.

29 Temmuz'da düzenlenen operasyonda CHP'li Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan isimler şu şekilde:

İsim
Görev / Unvan
Sinem Dedetaş
Üsküdar Belediye Başkanı
Ceyhun Ünlü
Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı
Alihan Koçoğlu
Özel Kalem Müdürü (bazı haberlerde Başkan Yardımcısı olarak da geçiyor)
Burçin Çevik
Mimar
Adem Altıntaş
İş takipçisi
Bülent Orhan Tozkoparan
Müteahhit

İFADE VAKTİ

Üsküdar Belediyesi soruşturmasında gözaltına alınan şüpheliler bugün (31 Temmuz) sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Gözaltına alınanlar daha sonra İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş dahil 6 zanlının savcılıkta ifade işlemleri başladı.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA 4 TUTUKLAMA

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Üsküdar Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 6 şüpheli hakkında karar verildi.

Savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ile Alihan Koçoğlu, Burçin Çevik ve Bülent Orhan Tozkoparan tutuklandı.

TUTUKLANAN İSİMLER

  • Sinem Dedetaş
  • Alihan Koçoğlu
  • Burçin Çevik
  • Bülent Orhan Tozkoparan

Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Ünlü ile iş takipçisi Adem Altıntaş hakkında adli kontrol kararı verildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmanın titizlikle sürdüğü bildirildi.

RÜŞVETİN HARİTASI: MAVİSİNİ ÖDEYEN GEÇTİ, KIRMIZIYI GÖREN DURDU!

Üsküdar Belediyesi'ni saran rüşvet, irtikap ve yolsuzluk sarmaşığında savcılığın sevk yazısı ve müfettiş raporları skandalın boyutlarını gözler önüne serdi. Müteahhitleri paravan sözleşmelerle soyan, rüşvet vermeyenleri "kırmızı" kodla engelleyip verenleri "mavi" ile işaretleyen şebekenin kirli çarkı tek tek deşifre edildi!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada rüşvet çarkının akıllara durgunluk veren bir sistemle işletildiği anlaşıldı. Ruhsat almak isteyen müteahhitler, yasal hiçbir yetkisi olmayan Kent A.Ş.'ye zorla yönlendirildi.

Kurulan kriptolu ve kapalı devre mail ağı üzerinden hazırlanan Excel tablolarında;

Mavi Kod: Rüşveti ve paravan "danışmanlık" parasını ödeyen uysal müteahhitler.

Kırmızı Kod: Para vermeyi reddeden ve işlemleri derhal durdurulan müteahhitler!

İçişleri Bakanlığı mülkiye müfettişleri, Sinem Dedetaş'ın Kent A.Ş.'yi usulsüz yetkilendirerek bu irtikap çarkına bizzat zemin hazırladığını raporladı. MASAK verilerine göre ise müteahhitlerden soyulan paranın boyutu tam 361 milyon 392 bin TL'ye ulaştı!

"GÖLGE BAŞKAN" ZARF ZARF DOLAR DAĞITTI!

Belediyede resmi hiçbir yetkisi bulunmayan Kent A.Ş. Genel Müdürü Nazım Akkoyunlu'nun, Dedetaş'ın sağladığı konforla "Gölge Başkan" gibi hareket ettiği belirlendi. Başkan yardımcılarına bile talimat yağdıran Akkoyunlu'nun, müteahhitlerden toplanan rüşvet paralarını personele kapalı zarflar içinde Amerikan Doları olarak elden dağıttığı saptandı.

Dedetaş'ın Danışmanı Ulaş Meydan ise ifadesinde adeta örgüt hiyerarşisini itiraf etti:

"Başkana çok yakın olduğum için belediye başkan yardımcıları dahil herkes benden talepte bulunuyordu!"

NAKKAŞ KEBAP'TA 860 BİN DOLARLIK MANZARA!

Kirli rüşvet trafiğinin sadece makam odalarında değil, lüks restoranlarda da yürütüldüğü belgelendi. Sinem Dedetaş'ın danışmanı Ulaş Meydan ve Nazım Akkoyunlu'nun talimatıyla hareket eden Mustafa Hacıosmanoğlu'nun, Nakkaş Kebap isimli restoranda bir müteahhitten tam 860 bin dolar nakit rüşvet aldığı HTS ve baz kayıtlarıyla kanıtlandı.

Şüpheliler sorgularında: "Rüşvet paralarını Yapı Kontrol Müdürüne elden verdik, belediyenin özel kalem ihtiyaçlarında kullandık" diyerek itiraf bayrağını çekti!

ANKARA'YA UZANAN KOLLAR VE BAĞIŞ KILIFI!

TBMM'de Rüşvet Pazarlığı: Mevzuata aykırı bir inşaatın iskânı için Ankara'da bir milletvekili danışmanına rüşvet verildiği, özel kalemin arandığı ve 100 bin dolarlık pazarlıkların döndüğü belgelendi.

Tadilat Kılıflı Bağış: Parası olmayan müteahhitlere belediyenin kültür merkezlerinin tadilatı zorla yaptırıldı. "Damm İnşaat" isimli firmanın kaçak yapısına iskân verilmesi karşılığında Sinem Dedetaş'ın imzasıyla resmi "bağışçı" yapıldığı dosyaya girdi.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ DEDETAŞ

29 Temmuz'da 11 adrese yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan şüpheliler hakkında Başsavcılık kararını verdi. Savcılık, Sinem Dedetaş'ın "Suç Örgütü Lideri" olduğunu vurgulayarak tutuklanmasını talep etti. Sevk yazısında, örgütsel yapının devamı için personele zarf içinde dolar dağıtıldığı ve serbest kalmaları halinde delilleri karartma ihtimallerinin bulunduğu altı çizilerek vurgulandı.

Sinem Dedetaş'ın gözaltı anları (Fotoğraf DHA'dan alınmıştır)Sinem Dedetaş'ın gözaltı anları (Fotoğraf DHA'dan alınmıştır)

SİNEMA DEDETAŞ HAKKINDA RÜŞVET, İRTİKAP VE ÖRGÜT KURMA SUÇLAMASI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş hakkında rüşvet, irtikap ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Soruşturmanın; ihbarlar, mağdur beyanları ve etkin mahiyette beyanda bulunan şüphelilerin ifadeleri üzerine derinleştirildiği bildirilirken Belediye Başkan Yardımcısı, başkan danışmanı, Özel Kalem Müdürlüğü, Kent A.Ş. yönetimi ile bazı birim amirleri ve belediye personelinin ruhsat süreçlerindeki eylemlerinin incelendiği belirtildi.

Video Oynatma İkonu CHP'li Dedetaş gözaltına alındı

UYGUNSUZ YAPILARA RUHSAT SÜRECİNİ KENT A.Ş. YÖNETTİ

Başsavcılığın açıklamasına göre yapı ruhsatı verilmesinde resmî bir yetkisi bulunmayan Kent A.Ş. çalışanlarının, belediyedeki ruhsat işlemlerini yönlendirdiği tespit edildi.

KAPALI DEVRE KRİPTO SİSTEM

Kent A.Ş. görevlilerinin kriptolu ve kapalı devre e-posta sistemi üzerinden iletişim kurduğu, ada ve parselleri farklı renklerle sınıflandıran Excel tabloları hazırladığı kaydedildi. Bu tablolar üzerinden Üsküdar Belediyesi personeline talimat verildiği ve yapı ruhsatı süreçlerinin Kent A.Ş. tarafından koordine edildiği belirtildi.

MAVİ RENKSE İŞLEM YÜRÜYOR

Kapalı devre bir iletişim ağı üzerinden, ada-parsel bazlı renklendirmeler yapılarak Excel tablosu oluşturulduğu ve bu renklendirme yöntemine göre yapı ruhsatı verilip verilmeyeceği konusunda görevlilere talimat verildiği belirlendi. Excel listesinde yer alan ada ve parsellerin bulunduğu satırların mavi, kırmızı, yeşil ve turuncu renklerle ayrıldığı; mavi rengin işlemlerin yürütüldüğünü, kırmızının anlaşma sağlanamadığını, yeşilin henüz görüşme yapılmadığını, turuncunun ise ilgilisiyle görüşme gerçekleştirildiğini ifade ettiği tespit edildi. Bu renklendirmelere göre yapı ruhsatlarının verildiği, iskan ruhsatlarında sorumluluk Yapı Kontrol Müdürlüğü'nde olmasına rağmen kararların Kent AŞ Genel Müdürü N.A. başkanlığında yapılan toplantılarda alındığı belirlendi. Bu toplantılara, iskan ruhsatını onaylayan Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Deveci'nin de katıldığı tespit edildi.

Rüşvet irtikap pazarlıklarında renkle haberleşme: Excel tablosu oluşturup talimat verdiler.Rüşvet irtikap pazarlıklarında renkle haberleşme: Excel tablosu oluşturup talimat verdiler.




MÜTEAHHİTLERLE 1 MİLYAR LİRAYI BULAN PARAVAN SÖZLEŞMELER İMZALANDI

MASAK verilerine göre Kent A.Ş. ile müteahhitler arasında toplam bedeli 1 milyar 78 milyon 870 bin 833 liraya ulaşan çok sayıda "danışmanlık hizmeti" sözleşmesi imzalandı. Savcılık, bu sözleşmelerin paravan nitelikte olduğunu ve ruhsat almak isteyen müteahhitlerden para tahsil edilmesinde kullanıldığını değerlendirdi.

Soruşturma kapsamında söz konusu sözleşmeler üzerinden bugüne kadar 361 milyon 392 bin 264 lira tahsil edildiği bildirildi. Paranın, uygunsuz yapılara yapı ruhsatı almak isteyen müteahhitlerden baskı yoluyla alındığına ilişkin tespitlerin, mağdur beyanları ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü raporlarıyla desteklendiği açıklandı.

Sinem Dedetaş'ın gözaltına alındığı görüntülere TAKVİM ulaştı.  (Fotoğraflar DHA ve Takvim Fotoğraf Arşivi’nden alınmıştır.)Sinem Dedetaş'ın gözaltına alındığı görüntülere TAKVİM ulaştı. (Fotoğraflar DHA ve Takvim Fotoğraf Arşivi’nden alınmıştır.)

MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİNİN HAZIRLADIĞI RAPORDA "İRTİKAP" TESPİTİ YAPILDI

İçişleri Bakanlığı mülkiye müfettişlerince hazırlanan tevdi raporunda, Üsküdar Belediyesi ile Kent A.Ş. arasında belediye iştiraki olmanın ötesinde organik bir bağ kurulduğu belirtildi. Müteahhitlerin yapı ruhsatı alabilmek için Kent A.Ş. ile sözleşme imzalamaya zorlandıkları ve bu yöntemle gayriresmî gelir elde edildiği tespit edildi.

TAKVİM BAKANLIK RAPORUNA ULAŞTI

TAKVİM'in ulaştığı raporda Sinem Dedetaş'ın; işlemlerin gecikmesindeki etkisi, müteahhitler üzerinde baskı algısı oluşturulmasına katkısı ve sözleşme sistemindeki belirleyici konumu nedeniyle eylemlerinin irtikap suçu kapsamında değerlendirildiği bildirildi.

Üsküdar Belediyesi Üsküdar Belediyesi

UYGUNSUZ YAPILAR İÇİN TALEP EDİLECEK İSKÂN BEDELİ TOPLANTILARDA BELİRLENDİ

Savcılık açıklamasında, iskân ruhsatlarını vermekle yetkili birim Yapı Kontrol Müdürlüğü olmasına rağmen süreçlerin Kent A.Ş. Genel Müdürü N.A. başkanlığında yapılan toplantılarda kararlaştırıldığı belirtildi.

Her inşaatın mevzuata aykırılık derecesine göre müteahhitlerden ne kadar menfaat talep edileceğinin bu toplantılarda belirlendiği kaydedildi.

Alınan paraların bir bölümünün belediye içerisindeki konum ve yetkilerine göre personele dağıtıldığı, bir bölümünün ise Özel Kalem Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Kent A.Ş. Genel Müdürüne elden verildiği ifade edildi.

Video Oynatma İkonu Üsküdar Belediyesi'ne operasyonu

BÜYÜK PROJELER İÇİN BELİRLENEN RÜŞVET TUTARLARI ELDEN DOLARLA TAHSİL EDİLDİ

İnşaat hacmi yüksek projelerde para trafiğinin dolar üzerinden yürütüldüğü belirtildi. Savcılığa göre müteahhitlerden elden alınan dolarlar, Sinem Dedetaş'ın danışmanı U.M. ile Kent A.Ş. Genel Müdürü N.A. koordinasyonunda toplandı.

Rüşvet karşılığında mevzuata aykırı iskân ruhsatları düzenlendiği, paraların ise Üsküdar Belediye binasında danışman U.M'ye parçalar hâlinde teslim edildiği öğrenildi. Bu para trafiğinin HTS ve baz kayıtları ile etkin mahiyette beyanda bulunan şüphelilerin ifadelerinden elde edilen bulgularla tespit edildiği açıklandı.

CHP'li Sinem DedetaşCHP'li Sinem Dedetaş

NAKİT VERMEYENE "BAĞIŞ PROTOKOLÜ"

Soruşturmanın dikkat çeken bir diğer başlığı ise nakit ödeme yapmak istemeyen bir müteahhit firmaya imzalatıldığı belirtilen protokol oldu. Başsavcılığın tespitlerine göre mevzuata aykırı iskân ruhsatı karşılığında nakit ödeme yapmak istemeyen firmaya, Sinem Dedetaş imzalı paravan bir bağış protokolü düzenlendi.

Bu protokol üzerinden firmaya bazı tadilat işlerinin üstlendirildiği ve talep edilen menfaatin nakit dışındaki yöntemlerle temin edildiği değerlendirildi.

11 ADRESE OPERASYON
Elde edilen deliller doğrultusunda harekete geçen Başsavcılık koordinesinde yürütülen operasyonda İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 29 Temmuz'da 11 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Sinem Dedetaş gözaltına alındı.Sinem Dedetaş gözaltına alındı.


DEDETAŞ'IN DA ARALARINDA OLDUĞU 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Arama, el koyma ve yakalama işlemleri kapsamında CHP'li Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Ünlü, Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Alihan Koçoğlu, Mimar Burçin Çevik, İş takipçisi Adem Altıntaş ve Müteahhit Bülent Orhan Tozkoparan'ın olduğu öğrenildi.

Üsküdar’daki yolsuzluk soruşturmasında Sinem Dedetaş dahil 4 tutuklama-6

PERSONELE DOLARLA SUS PAYI

Öte yandan soruşturma kapsamında ifaden veren şüpheli şahıs, ilçedeki müteahhitlerle belediye yetkilileri arasında rüşvet ve irtikap suçlarına konu pazarlıklara göz yuman Belediye Personellerine sus payı olarak dolar üzerinden verilen rüşvet paralarını gösterir bir dijital tabloyu adli makamlara sundu.

Adı Soyadı
Görevi
Sinem DEDENTAŞ
Belediye Başkanı
Ceyhun ÜNLÜ
Bld. Bşk. Yardımcısı
Alihan KOÇOĞLU
Bld. Bşk. Özel Kalemi
Burçin ÇEVİK
Mimar
Adem ALTINTAŞ
İş Takipçisi
Bülent Orhan TOZKOPARAN
Müteahhit

BELEDİYEDE DOLAR ZARFI İDDİASI: HER AY 800 DOLAR ALIYORDUM

Şüpheli, belediye personeline maaşlarının dışında her ay kapalı zarf içerisinde para dağıtıldığını öne sürerek ifadesinde şunları söyledi:

"Personellere her ay düzenli olarak kapalı zarf içerisinde maaşımızdan hariç olarak para dağıtılmıştır. Tarihini tam hatırlamamakle beraber Eylül veya Ekim 2024 yılından itibaren personellere her ay kapalı zarf içerisinde para dağıtılmıştır. Bu elden ödemeleri bildiğim kadarıyla İmar Müdürlüğündeki şefler, müdür yardımcıları ve müdürler almaktaydı.

Üsküdar’daki yolsuzluk soruşturmasında Sinem Dedetaş dahil 4 tutuklama-7

Her bir personel ayrı ayrı yanına çağrılarak kapalı zarf içerisinde kendisine para verilmekteydi. Bu nedenle diğer personellerin aylık ne kadar aldığını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla bu şekilde kendisine kapalı zarfta para verilen personellerin hepsi aylık olarak bu ödemeyi aldılar.

Benim bildiğim kadarıyla bu kapalı zarf ile verilen ödemeyi 'kabul etmiyorum' diyen personel yoktur. Ayrıca Yapı Kontrol Müdürlüğündeki personele de bu şekilde kapalı zarf içerisinde her ay düzenli olarak para verildiğini biliyorum. Ben ortalama ay bazında 800 Amerikan doları alıyordum."

Üsküdar’daki yolsuzluk soruşturmasında Sinem Dedetaş dahil 4 tutuklama-8

YAPI KONTROL MÜDÜRÜ: AYLIK 1500 DOLARA YAKIN ALIYORDUM

Soruşturma kapsamında ifade veren bir diğer şüpheli ise belediye personeline dağıtılan dövizleri Kent A.Ş. Genel Müdürü Nazım Akkoyunlu'dan elden aldığını öne sürdü. Yapı Kontrol Müdürlüğündeki personele kapalı zarflar içerisinde her ay para dağıttığını belirten şüpheli, müdür olması nedeniyle aylık 1500 dolara yakın ödeme aldığını söyledi.

Şüpheli ifadesinde şunları kaydetti:

"Haziran 2024 tarihinde [ilgili görevde] olduktan bir müddet sonra personele aydan aya kapalı zarf içerisinde para dağıtıldı. Ben bu parayı Nazım AKKOYUNLU'dan elden döviz olarak alıyordum. Nazım AKKOYUNLU bana odasında bu parayı teslim etmekteydi. Birkaç defa ödeme için Nazım beye sorduğumda daha para gelmedi diye bana beklememi söyledi.

Bir iki defa da personele dağıtılacak parayı almak için Nazım beyin odasına gittiğimde beni bekletti. Odadan çıktıktan sonra ben Nazım beyin odasına girdim ve personele dağıtılacak döviz şeklindeki parayı elden aldım.

Ben kendim müteahhitlerden hiç elden para almadım. İmar Müdürlüğündeki personele dağıtılacak parayı da yine Nazım AKKOYUNLU'dan elden teslim alıp personele dağıtması için teslim ettim. Yapı Kontrol Müdürlüğündeki personele Yapı Kontrol Müdürü olarak kapalı zarf içerisinde her ay parayı ben dağıtmaktaydım. Ben aylık bazda 1500 Amerikan dolarına yakın bir parayı Nazım AKKOYUNLU'nun verdiği paranın içerisinden müdür olmam sebebiyle almaktaydım."

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tarafından Üsküdar Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasının çok yönlü olarak sürdürüldüğü öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu ve Sinem DedetaşEkrem İmamoğlu ve Sinem Dedetaş


NE OLMUŞTU?

İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Üsküdar Belediyesi'nde imar ve yapı ruhsatı süreçlerinde haksız kazanç sağlandığı iddiaları üzerine yürüttüğü soruşturma kapsamında daha önce iki operasyon düzenlendi.

MÜTEAHHİTLER SÖZLEŞME İMZALAMAYA ZORLANDI

Soruşturmada, belediye iştiraki Kent Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Nazım Akkoyunlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Deveci'nin talimat ve gözetiminde, ruhsat almak isteyen müteahhitlerin "danışmanlık hizmeti" adı altında Kent Hizmetleri A.Ş. ile sözleşme imzalamaya zorlandığı ve bu yolla haksız kazanç elde edildiğine ilişkin delillere ulaşıldığı belirtildi. Şüpheliler hakkında "irtikap" suçlamasıyla işlem yapıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 15 Mayıs 2026'da İstanbul ve Muğla'da 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken çok sayıda dijital materyale el konulmuştu. Adliyeye sevk edilen 7 şüphelinin tamamı, 18 Mayıs 2026'da Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı.

18 Mayıs 2026'ta tutuklananların isimleri şu şekilde:

Sıra No
Adı Soyadı
Kurum / İstihdam Türü
1
Uğur Çağatay Cayak
Üsküdar Belediyesi Personeli
2
Adem Bağcı
Üsküdar Belediyesi İştiraki Kent A.Ş. Personeli
3
Hülya Koçak Tanrısever
Üsküdar Belediyesi İştiraki Kent A.Ş. Personeli
4
Burak Mesutoğlu
Üsküdar Belediyesi İştiraki Kent A.Ş. Personeli
5
Abdurrahmen Ethem Dilek
Üsküdar Belediyesi İştiraki Kent A.Ş. Personeli
6
Samet Bayrak
Üsküdar Belediyesi İştiraki Kent A.Ş. Personeli
7
Serdar Ayhan
Üsküdar Belediyesi İştiraki Kent A.Ş. Personeli

İLK OPERASYONDA 9 ŞÜPHELİ TUTUKLANMIŞTI

Nisan ayında yapılan operasyonda ise Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Deveci'nin de bulunduğu 9 şüpheli tutuklanmıştı.

Şüpheli Adı
Ünvanı / Notu
Karar Durumu
Filiz Deveci
Belediye Başkan Yardımcısı
Tutuklandı
Nazım Akkoyunlu
-
Tutuklandı
Hakan Yavuz
-
Tutuklandı
Özgür Ceylan
-
Tutuklandı
Barkın Ege Tekkökoğlu
-
Tutuklandı
Erdem Alkan
-
Tutuklandı
Kadir Karadağ
-
Tutuklandı
Yılmaz Kozan
-
Tutuklandı
Ceyhan Han
-
Tutuklandı
Ahmet İşman
-
Adli Kontrol / Serbest
Veysel Köse
-
Adli Kontrol / Serbest
Burçin Çevik
-
Adli Kontrol / Serbest
Yasin Karabaş
-
Adli Kontrol / Serbest
Engin Araz
-
Adli Kontrol / Serbest
Özkan Sinan Binali
-
Adli Kontrol / Serbest
Eyüp Meriç
-
Adli Kontrol / Serbest
Murat Armağan
-
Adli Kontrol / Serbest
Mehmet Atilla Güneri
-
Adli Kontrol / Serbest
Hakan Mansız
-
Adli Kontrol / Serbest

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Samet Baş
Samet Baş Takvim.com.tr Güncel

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler