CHP'nin kanalı Halk TV’de Timur Soykan'dan PKK ağzı: Kayyum atıyorsan sen darbecisin

Cumhuriyet Halk Partisi terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı DEM ile iş tutarken yandaşları da DEM'in sözcülüğüne soyunuyor. CHP yandaşı Halk TV'de konuşan Timur Soykan PKK'nın dilini kullanarak kayyum atanmasını "darbecilik" olarak gösterdi.

Giriş Tarihi 19 Mart 2024, 22:56 Güncelleme 19 Mart 2024, 23:11
CHP’nin kanalı Halk TV’de Timur Soykan’dan PKK ağzı: Kayyum atıyorsan sen darbecisin

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı DEM ve Kandil ile tutuştuğu pazarlığın gölgesinde yerel seçimlere gidiyor.

CHP listeleri DEM'li isimlerle doldurulurken bir yandan da fondaş medya aracılığıyla kirli ittifak meşru gösterilmeye çalışılıyor.

CHP'NİN KANALINDA PKK DİLİ
CHP yandaşı Halk TV'ye katılan CHP-DEM yandaşı BirGün Yazarı Timur Soykan, yapılan kayyum atamalarını darbecilik olarak gösterdi.

"KAYYUM ATIYORSAN DARBECİSİN"
Terörle bağlantıları çıkan belediyelere atanan kayyumları eleştiren Soykan, "Kayyum atıyorsan sen darbecisin" dedi.

Soykan şunları söyledi:
"Şunu söylemezsem çatlayacağım. Demokrasi dediğiniz şey halkın kendisini yöneteceği insanları seçmesidir. Sen oraya kayyum atıyorsan sen darbecisin. Bunun aması fakatı yok sen darbecisin."

ÖZGÜR ÖZEL'İN DARBE ÇIKIŞI: GENÇLER YAPARSA TESLİM OLURUM
Soykan'ın "darbecilik" çıkışı tepki çekerken akıllara CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "darbe" sözleri geldi.

Dün katıldığı bir programda konuşan Özel adeta gençleri kaosa davet etti. Özgür Özel, "Gece telefon çalsın, 'darbe oluyor' desinler ama 'gençler yapıyor' dersinler; ben o darbeye teslim olurum" şeklinde skandal ifadeler kullandı.