Yine İETT çilesi! Beyoğlu'nda kaza Küçükçekmece'de arıza: Otobüsten zor çıktılar

İstanbul'da İETT kaza ve arızaların ardı arkası kesilmiyor. Beyoğlu'nda virajı alamayan İETT otobüsü, alt geçit duvarına çarptı. Kazada otobüste bulunan 7 yolcu yaralandı. Küçükçekmece'de ise 2 aydır bakım sırasının gelmediği iddia edilen İETT otobüsünün içini bir anda dumanlar kaplayınca yolcular panikle aşağı indi.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2024, 13:48 Güncelleme 29 Ocak 2024, 16:24
Yine İETT çilesi! Beyoğlu’nda kaza Küçükçekmece’de arıza: Otobüsten zor çıktılar

İÇİNDEKİLER

CHP'li İBB kontrolündeki İETT otobüslerinin karıştığı kaza ve arızalara yenileri eklendi.

VİRAJI ALAMADI ALT GEÇİDE ÇARPTI
Beyoğlu'nda virajı alamayan İETT otobüsü, alt geçit duvarına çarparak kaza yaptı.

Kaza, Tersane Caddesi'nde, saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İrfan E.'nin kullandığı Okmeydanı-Eminönü seferini yapan İETT otobüsü, Tersane Caddesi girişinde virajı alamayarak alt geçit duvarına çarptı.

7 YARALI
Kazada otobüste bulunan yolculardan 7'si yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDILAR
Hafif yaralanan 7 yolcu tek tek ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı. Otobüsteki yolculardan biri yaralıyı koluna girerek ambulansa götürürken sağlık çalışanı, kendilerini görüntüleyen basın mensubuna tepki göstererek kamerasını kapatmaya çalıştı.

TRAFİK AKSADI
Kaza nedeniyle Tersane Caddesi'nde trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Kaza yapan otobüsün kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

KÜÇÜKÇEKMECE'DE OTOBÜSÜ DUMAN BASTI
Küçükçekmece'de 2 aydır bakım sırasının gelmediği iddia edilen İETT otobüsünün içini bir anda dumanlar kaplayınca yolcular panikle aşağı indirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Sefaköy'de meydana geldi. İddiaya göre 2 aydır bakım sırası bekleyen İETT otobüsünün içini bir anda dumanlar kapladı.

YOLCULAR KAÇMAK İSTEDİ KAPILAR AÇILMADI
O sırada yolcular, ayaklanıp dışarı çıkmaya çalıştı ancak bir süre kapılar açılmadı.

Daha sonra şoförün kapıları açmasıyla yolcular panikle kendini dışarıya attı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN