PKK'lılar Suriye sınırında çukur kazıyor! Görüntüler ortaya çıktı!

Son dakika haberleri... MSB'den yapılan açıklamada "Irak kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine yönelik dün gece gerçekleştirilen hava harekâtlarında terör inleri böyle imha edildi." denildi. Öte yandan Suriye sınırından gelen görüntülerde teröristlerin çukur kazdığı görüldü.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2024, 11:26 Güncelleme 16 Ocak 2024, 14:58
PKK’lılar Suriye sınırında çukur kazıyor! Görüntüler ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER

Mardin'in tam karşısında yer alan Kamışlı'da eli kanlı PKK'lı teröristlerin çukur kazdığı görüntüler ortaya çıktı.

PKK'lı hainlerin çukur kazmaya başladığı anları aktaran A Haber Muhabiri Barış Türel şu ifadeleri kullandı:

3 terörist hendek kazıyorlar. Bulunduğumuz bölge Kamışlı örgüt için çok önemli ve kritik bir nokta. Bu nokta özellikle MİT ve TSK tarafından hedef alınıyor. Terör örgütünün finansman sağladığı bu bölgede çok sayıda yer imha edildi.

MİT geçtiğimiz günlerde bu bölgede 23 bölgenin vurulduğunu ifade etti. MSB de diğer yandan yapılan operasyonların görüntülerini paylaşıyor.

Görüntülerde 3 teöristin çukur kazdığı görülüyor. Farklı noktalardan siyah dumanlar yükseliyor.

REJİM BAYRAĞI ALTINDA YAPILIYOR
Kamışlı'da terör örgütü petrol ve uyuşturucu satarak kaynak sağlıyor. Burada hendek kazılıyor şu an. Teröristler bu hendek kazma işlemini rejim bayrağı altında gerçekleştiriyor.

MSB'DEN HAVA HAREKATI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), dün Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatına ilişkin görüntüleri paylaştı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında, "Irak kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine yönelik dün gece gerçekleştirilen hava harekatlarında terör inleri böyle imha edildi." ifadelerine yer verildi.

MSB, Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında 23 hedefin imha edildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirmişti.

23 TERÖR HEDEFİ
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında 23 hedefin imha edildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, PKK/YPG/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirerek Irak ve Suriye kuzeyinden halka ve güvenlik güçlerine yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak amacıyla Birleşmiş Milletler Anlaşması'nın 51. maddesinden doğan meşru müdafaa hakkı doğrultusunda, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine saat 22.00'de hava harekatları düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, "İcra edilen hava harekatları ile bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, tünel, mühimmat/malzeme deposu, ikmal malzemeleri ve terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedef imha edilmiştir. İcra edilen bu harekatlarda, azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Asil milletinin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin ve milletin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edeceği vurgulanan açıklamada, harekatlar sırasında masum insanların, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

10 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen ani hava harekatlarıyla 10 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN