HDP/DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan'dan Türk milletine alçak tehdit! "Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak"

PKK'nın Meclis'teki uzantısı olan HDP yeni ismiyle DEM Parti'nin skandallarını ardı arkası kesilmiyor. Teröristbaşı Abdullah Öcalan'a "özgürlük" çağrılarının yapıldığı HDP/DEM'in Eş Başkanı Tuncer Bakırhan yaptığı yeni skandal açıklamada Türk milletini açıkça tehdit etti. Bakırhan, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak" dedi.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2023, 00:41 Güncelleme 24 Aralık 2023, 05:49
HDP/DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan’dan Türk milletine alçak tehdit! Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'ya desteğini her fırsatta açıkça ifade eden HDP yeni ismiyle DEM Parti cephesinden skandal üstüne skandal açıklamalar geliyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ziyaret ettiği HDP/DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan Türk milletini tehdit etti.

TÜRK MİLLETİNE AÇIK ALÇAK TEHDİT
Tuncer Bakırhan yaptığı açıklamada, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur" sözleriyle terör örgütü PKK'nın argümanlarını tekrarladı.

TBMM KÜRSÜSÜNDEN TERÖRİSTBAŞI ÖCALAN'A "ÖZGÜRLÜK" İSTEMİŞTİ

DEM Parti'nin Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan da, TBMM kürsüsünden teröristbaşı Öcalan'a "özgürlük" istemişti. Aslan, daha da ileri giderek Öcalan'ın özgürlüğü için herkesin sorumluluk alması gerektiğini de söylemişti.

"ONURLU ÇÖZÜM TECRİDİN KALDIRILMASIDIR"

Teröristbaşı Öcalan'ın serbest kalması çağrısı yapan Ömer Öcalan da, "Onurlu çözüm tecridin kaldırılması ve Sayın Abdullah Öcalan ile diyaloğun başlatılmasındadır" sözlerini kullanmıştı.

ÖCALAN'A MEKTUP KAMPANYASI: DEMOKRATİK ÇÖZÜMÜN ANAHTARIDIR

Terör partisi DEM, İmralı'da tutulan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a mektup gönderilmesi için de çağrıda bulunarak "Sayın Öcalan Kürt sorununda demokratik çözümün anahtarıdır, İmralı'dan yükselen ses barışın sesidir" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan bütçe görüşmelerinde konuşan HDP/DEM Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş büyük bir skandala imza attı.

"ZERRE KADAR UTANMIYORLAR"
AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Kürtlerin gelişmesini istemeyen ve onlara karşı zulüm eden PKK terör örgütünü savunmaya kalkan siyasetçilerin de burada zerre kadar utanmadıklarını belirterek, "Bırakın utanmayı DEM Partisinin mensupları "Abdullah Öcalan" denilen teröriste "sayın" diye hitap etmişlerdir" ifadelerini kullandı.

"SAYIN ÖCALAN'A SAYIN ÖCALAN DİYORUZ"
DEM Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Kürt halkının ve milyonların çözüm beklediği bir konuda böyle bir seviyesizlik ve holigan söylemleri reddettiklerini belirterek, terör örgütü PKK elebaşını Kürt halkının iradesi olarak tanımladı. Beştaş, "Sayın Öcalan'a 'Sayın Öcalan' diyoruz çünkü milyonlarca Kürt halkının 'irademdir' dediği bir siyasi liderdir.

Sayın Öcalan dünyaca ünlü yazarların da dediği gibi, büyük bir yazar ve düşünürdür; nokta. " şeklinde konuştu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN TEPKİ
AK Parti milletvekilleri 'bebek katili', 'terörist başı' diyerek Beştaş'a tepki gösterdi.

Gökçek, AK Parti döneminde Kürt vatandaşlara birçok hakkın verildiğini belirterek, "Bu hakları elinden alan kimdi biliyor musunuz? Sizin ortaklık yaptığınız o Cumhuriyet Halk Partisiydi; bunları bilir. O Cumhuriyet Halk Partisi sizin elinizden aldı. Kürtler kendi aralarında konuşamıyorlardı. Evet, siz onlarla ittifak yaptınız" şeklinde konuştu.

CHP'Lİ VEKİL MUSTAFA ADIGÜZEL DE "SAYIN ÖCALAN" DEMİŞTİ
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel büyük bir skandala imza atmıştı.

Mustafa Adıgüzel katıldığı bir canlı yayında PKK elebaşı Abdullah Öcalan'dan "Sayın" diyerek bahsetmişti. Adıgüzel uyarılınca da üste çıkmaya çalışmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN