Son dakika: Başkan Erdoğan MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli görüşme gerçekleştirecek. Başkan Erdoğan TBMM Grup toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün Sayın Bahçeli ile biraz sonra görüşeceğiz." ifadelerini kullandı. 15:30’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2023, 13:27 Güncelleme 29 Kasım 2023, 16:48
Son dakika: Başkan Erdoğan MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan TBMM Grup toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün Sayın Bahçeli ile biraz sonra görüşeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

15:30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan görüşme 1 saat sürdü.

LİDERLERİN GÜNDEMİNDE NE VARDI
İkili görüşmede özellikle yerel seçimlerin ve Gazze'nin gündeme gelmesi bekleniyordu.

YENİDEN İSTANBUL
Başkan Erdoğan TBMM'de yaptığı açıklamada yerel seçimlerin işaret fişeğini verecek, "Bakın bugün bir başlık atıyorum; Yeniden İstanbul" ifadelerini kullandı.

50+1 meselesinin de ele alınacağı konuşuluyor.

"50+1'İN DEĞİŞMESİ İSABETLİ OLUR"
Hatırlanacağı üzere Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 50+1 şartının değişmesinin isabetli olacağını işaret ederek, "Mevcutta 50+1 mecburiyeti partileri yanlış yollara sevk ediyor. Kimin eli, kimin cebinde belli değil. Yok altılı, yok on altılı masa… Bundan sonra kim bilir daha neler çıkar? Ama oy sayısı itibarıyla "en fazla oyu alan aday seçilir" denildiği zaman seçim hızlıca tamamlanır." demişti.


BAHÇELİ: AKSAYAN YÖNLER DÜZELTİLİR
MHP lideri Devlet Bahçeli de "Aksayan yönler düzeltilir" diyerek Cumhur İttifakının uyum içinde çalışmaya devam ettiğini ifade etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN