CHP yandaşı Uğur Dündar, Özgür Özel'den erken sıkıldı... "Kanal değiştirdim"

Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP yandaşı Uğur Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu yerine koltuğa oturan Özgür Özel'den erken sıkıldı. Uğur Dündar, Özgür Özel'in katıldığı TV yayınını bir süre takip ettiğini belirtip sıkıldığını ve kanalı değiştirdiğini söyledi.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2023, 11:20 Güncelleme 17 Kasım 2023, 16:25
CHP yandaşı Uğur Dündar, Özgür Özel’den erken sıkıldı... Kanal değiştirdim

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisinde 13 yıldır Genel Başkanlık koltuğunda oturan Kemal Kılıçdaroğlu hegemonyası sona erdi.

Parasal işlerin devreye girdiği ve türlü entrikaların döndüğü kurultayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile hareket eden Özgür Özel kazandı.

EMANETÇİ ÖZGÜR ÖZEL
Seçimlerin ardından İmamoğlu "Lider benim" pozu verirken yandaşları da Özgür Özel'in "emanetçi" olduğunu ima eden söylemlerde bulunmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde İsmail Saymaz, "CHP, şimdiden sonra iki genç siyasetçinin fiili eşbaşkanlığıyla Türkiye'nin ikinci yüz yılına giriyor." diyerek Özel'e emanetçi muamelesi yaparken benzer bir tavır da Sözcü Yazarı Uğur Dündar'dan geldi.

UĞUR DÜNDAR'DAN "SIKICISIN" MESAJI: KANAL DEĞİŞTİRDİM
Uğur Dündar Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına konuk olan Özgür Özel'i hedef alarak sıkıcı olduğunu belirtti.

Dündar, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i İsmail Küçükkaya'nın programında seyrettim, sonra sıkılıp Ebru Baki ile değerli konukları Prof.Dr.Mithat Baydur ve Murat Muratoğlu'nu seyretmeyi tercih ettim..." dedi.

EKREMCİLER YIPRATIYOR
Önce Saymaz'ın daha sonra Uğur Dündar'ın yaptığı çıkışlar dikkat çekici bulundu. Öyle ki iki isim de Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla biliniyor.

Hem eşbaşkanlık hem sıkıcısın mesajı "İmamoğlu'na alan açmak için Özel'i yıpratma" stratejisi olarak yorumlandı.