CHP'li belediyeden ağaç katliamı! Beylikdüzü Belediyesi kaldırım çalışması adı altında ağaçları katletti

Çevrecilik konusunda duyar kasan CHP’li belediyeler her defasında sınıfta kalmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin peş peşe imza attığı ağaç katliamlarının yankısı devam ederken bunun son örneği ise Beylükdüzü'nde yaşandı. CHP’li Beylikdüzü Belediyesi, sözde kaldırım çalışması adı altında bir çok ağacı katletti. Ağaçların kesilmeden önceki ve sonraki hali net bir şekilde gözler önüne serildi. İşte yürekleri sızlatan o anlar...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2023, 18:28 Güncelleme 23 Eylül 2023, 19:35
CHP’li belediyeden ağaç katliamı! Beylikdüzü Belediyesi kaldırım çalışması adı altında ağaçları katletti

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB ağaç katliamına doymuyor. Çevreci maskesini özenle kullanan CHP yeni skandalıyla gerçek yüzünü gösterdi.

CHP'Lİ BELEDİYEDEN AĞAÇ KATLİAMI I VİDEO İZLE




AĞAÇ KATLİAMLARINA CHP'Lİ BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ DE DAHİL OLDU
Çevre dostu olarak tanımlayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemde gerçekleştirdiği ağaç katliamlarına bu kez de Beylikdüzü Belediyesi, dahil oldu.



BİR ÇOK AĞACI KATLETTİLER
CHP'li Beylikdüzü Belediyesi, sözde kaldırım çalışması adı altında bir çok ağacı katletti.


AĞAÇLARIN KESİLMEDEN ÖNCEKİ VE SONRAKİ HALİ
Ağaçların kesilmeden önceki ve sonraki hali net bir şekilde gözler önüne serildi.

"BEYLİKDÜZÜNDE AĞAÇ KATLİAMI NE YAZIKKİ DEVAM EDİYOR"
O anları sosya medya hesabından paylaşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı YK Üyesi İbrahim Doğan, "Beylikdüzünde ağaç katliamı ne yazıkki devam ediyor! CHP'li Beylikdüzü Belediyesi, sözde kaldırım çalışması adı altında birçok yerde ağaçlarımızı katlediyor." ifadelerini kullandı.




"ÜLKEMİZİ KAOS'A ÇEVİREN SÖZDE ÇEVRECİLER NEREDE"
Doğan açıklmasının devamında, "Bir ağacı bahane ederek Ülkemizi kaos'a çeviren sözde çevreciler nerede? Neden tek birtanesi bile bu katliamlara ses çıkartmıyor? " ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Öte yandan Maltepe Meydan Projesi için geçtiğimiz günlerde bir kafeden yol genişletmesi için yer isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 17 ağacın kesimini gerçekleştirmişti.

Maltepe'de çalışmaları devam eden Maltepe Meydan Projesi, ağaçların sonunu getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri iddiaya göre, yolu genişletmek için proje alanında bulunan bir kafeden 5 metrelik pay istemişti.

Dün gece saatlerinde alana yol çalışması için gelen ekipler, 17 ağacın kesimini gerçekleştirmişti.

İŞTE CHP'NİN O ÇEVRE KATLİAMLARI:

YÜZ YILLIK ÇINARLAR KESİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde yol boyunca uzanan biri tescilli 150-200 yıllık çınar ağaçlarından 112 tanesini köklerinden kesmişti.

İSTANBUL'UN DİKEY BAHÇELERİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçildikten sonraki ilk işlerinden biri, karayolları kenarlarında duvarları süsleyen, aynı zamanda emisyon ve gürültüye karşı da bariyer oluşturan dikey bahçeleri bakım maliyetlerinin yüksekliğini gerekçe göstererek söktürmek olmuştu. Yeşil duvarlar bir anda griye dönüştü. Bir ara buralara grafitiler yapıldı ancak bu da vatandaşın tepkisine neden olmuştu.

BEYLİKDÜZÜ'NDE AĞAÇ KATLİAMI

Beylikdüzü Belediyesi, ilk balık müzesinin bulunduğu alanda boyları 7-8 metreyi bulan 160 ağacı kesti. Belediyenin ağaç kesip meydan yapma girişimi büyük tepkilere neden olmuştu.

Toplumsal algıyı manipüle etmek için fırsat kollayan Cumhuriyet Halk Partisi ve yandaşları bu kez 'Akbelen' üzerinden devreye girmişti. Yaşanan bu skandallar sıcaklığını korurken İzmir'de CHP'li Belediye yönetimindeki Bornova Belediyesi büyük bir sakandala imza atmıştı. Çevre dostu olarak tanımlayan CHP'li Belediyesi çalışanları, Evka-3 semtinde adeta ağaç katliamı yaptı. Yaşanan o sakandal anları videoya alan bir kadın, "Yapmayın ne olur yapmayın. Yazık bunlara. Allah cezanızı versin hepinizin. Allah sizi kahretsin. Polisi arayın" diyerek tepki göstermişti.

İZMİR KARABURUN'DA AĞAÇLAR KESİLDİ

İzmir Karaburun ilçesinde CHP'li belediye ekiplerinin yol çalışması kapsamında ağaçları kesmesi vatandaşı ayağa kaldırmıştı. Vatandaşlar kesimi engellemek için büyük çaba harcarken, CHP'den tek bir tepki gelmemişti.

İZMİR'DE KATLİAM BİTMİYOR

İzmir Büyükşehir ve CHP'li ilçe belediyelerinin ağaç katliamları bitmedi. Bornova'da 50 yıllık ağaçlar kesildi. Sitenin önüne yol açmak için zeytin ağaçları katledilmişti.

150 YILLIK ZEYTİNLER

Marmaris Belediyesi tarım alanı açmak için 150 yıllık zeytin ağaçlarını gözünü kırpmadan katletmişti.

NOSTALJİ YOLU TANINMAZ HALE GELDİ
Muğla Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü Fethiye Kayaköy'deki "Nostalji Yolu"nda ağaçları yol genişletme gerekçesiyle katletti. Doğa harikası yol tanınmaz hale gelmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN