Son dakika: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Şırnak'ta 5 terörist öldürüldü

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları ve J-SİHA’ların hava keşif desteği sonucunda gerçekleştirilen operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonun devam ettiğini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayan Jandarmamızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz aralıksız devam edecek" açıklamasında bulundu.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2023, 12:08 Güncelleme 29 Temmuz 2023, 13:53
Son dakika: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Şırnak’ta 5 terörist öldürüldü

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak Uludere'de gerçekleştirilen operasyonda 5 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

TERÖRİST YUVASI BELİRLENDİ!
Bakan Yerlikaya'nın, Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre; Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları ve Jandarma SİHA'ların hava keşif desteği ile Şırnak Uludere'de bir grup teröristin barındığı belirlendi. Bunun üzerine operasyon başlatıldı.

Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanlıkları komutasında, Şırnak İl Jandarma ile Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıkları birliklerince, Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları ve Jandarma SİHA'ların ateş desteğinde, 'Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz' operasyonu düzenlendi.

5 TERÖRİST İMHA EDİLDİ
Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonun devam ettiğini belirterek, "Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayan Jandarmamızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz aralıksız devam edecek" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN