CHP'li Mahmut Tanal'dan Akbelen'de tepki çeken sözler: Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik... Yuhalandı

Muğla'nın Milas'da bulunan Akbelen Ormanları'nda ağaç katliamı yapıldığı iddialarını körükleyerek bölgeye giden CHP heyeti tepki görünce çirkinleşti. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal eylemcilerin tepkisiyle karşılaştı. Tanal, kendisine "İyi ki iktidar olamadınız" diyen kadına "Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. AK Parti'nin provokatörüsün" dedi. Yanıtın ardından çevredelerine Tanal'ı yuhaladı.

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2023, 16:14 Güncelleme 29 Temmuz 2023, 10:44
CHP’li Mahmut Tanal’dan Akbelen’de tepki çeken sözler: Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik... Yuhalandı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi ve yandaşları bu kez 'Akbelen' üzerinden provokasyon peşinde koşuyor.

Muğla Milas'ta uzun yıllardır yerli linyitten elektrik üreten Yeniköy Kemerköy termik santrallerinin maden sahasının genişletilme kararı sonrası sözde çevreci argümanlarla eyleme başlayan CHP yandaşlarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti de eşlik etti.

"SİZİN GİBİ İNSANLAR YÜZÜNDEN İKTİDARI KAYBETTİK"
Kılıçdaroğlu'nun heyetinde bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ise bölgede tartışma yaşadı. Tanal kendisine "İyi ki iktidar olmadınız. Yoksa bunlar yerine sizin karşınızda olacaktık." diyen bir kadına "Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik" şeklinde yanıt verdi.

ALANDAN KOVULDU
Tanal'a "Bizim sayemizde kazanacaktınız iyi ki kazanmadınız." sözleriyle cevap veren kadına Tanal bu kez de "AK Parti'nin provokatörüsün" dedi. Alandakiler tarafından yuhalanan Tanal, "Hadi çık alandan" denilerek bölgeden gönderildi.

İŞÇİLER DE KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ GÖSTERDİ
Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP heyeti Akbelen'de işçiler tarafından protesto edildi.

"Zeytin bizim, kömür bizim, santral bizim" pankartı açan işçiler Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. "İş ekmek yoksa barış da yok" diyen İşçiler "Emeğe uzanan eller kırılsın" sloganlarıyla Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

AKBELEN GERÇEKLERİ
Peki Akbelen'de neler oluyor? CHP ve yandaşlarının iddia ettiği gibi katliam mı var? Takvim.com.tr detaylarıyla yazdı.

Haberimiz için görsele tıklayınız: