Tatilci Mahmut Tanal'ın imaj kurtarma çalışması! Halde işçilerle meyve sandığı taşıdı: Tepkilerden kaçamadı

CHP Şanlıurfa Milletvekil Mahmut Tanal, partisinin uğradığı hezimetin ardından soluğu Fethiye'de aldı. Tatil pozlarını sosyal medyada paylaşan, Tanal, kendi seçmenlerinden gelen tepkinin ardından savunmaya geçerek, tatile gitmediğini evinde olduğunu öne sürdü. CHP yandaşı sosyal medya yayıncısı Jahrein mahlaslı Ahmet Sonuç, "Siz Şanlıurfa vekilisiniz. Fethiye’de bulunan eviniz yazlıktır. Tatile gitmişsiniz işte kutlamaya." diyerek sert bir cevap yapıştırdı. Rezil paylaşımın ardından kara kara çareler düşünen Tanal, halde meyve taşıyan işçilere yardım ettiği bir fotoğrafını paylaştı. Ancak paylaşım CHP seçmenleri tarafından krugu olarak nitelendirdi.

Giriş Tarihi 06 Haziran 2023, 11:10 Güncelleme 06 Haziran 2023, 11:30
Tatilci Mahmut Tanal’ın imaj kurtarma çalışması! Halde işçilerle meyve sandığı taşıdı: Tepkilerden kaçamadı

İÇİNDEKİLER

14 Mayıs'ta seçimlerden büyük başarıyla çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı, 'Türkiye Yüzyılı'nı inşa edebilmek adına çalışmalara başladı. Başkan Erdoğan, yeni kabinesini duyururken, yeni dönem atılacak adımlar için ilkg toplantı bugün yapılacak. Seçimde büyük bir hezimete uğrayan muhalefet ise; tatile çıktı.

TANAL TATİLDE!
CHP Şanlıurfa Milletvekil Mahmut Tanal, seçim yenilgisinin ardından kendini Fethiye'ye attı. Arkadaşıyla birlikte deniz kenrarından bir fotoğrafını paylaşan Tanal'a, CHP seçmeninden kısa sürede çok sert tepkiler geldi.

Tepkilerin ardından bir açıklama yayınlamak zorunda kalan Tanal, "Dairem (2+1 apartman dairesi) Fethiye'de. Bir dost ile çekilen fotoğrafı paylaşmak, çok insani bir durum. Evime geldim. Tatile gitmediğim, tatil için gelmediğim halde, bir fotoğraf karesi üzerinden tatile çıkmışım gibi algı yaratılıp ağır eleştirilerde bulunulması, hakkaniyetli bir tutum değildir." açıklamasında bulundu.

"EVİNİZ YAZLIKTIR"
CHP yandaşı sosyal medya yayıncısı Jahrein mahlaslı Ahmet Sonuç, "Siz Şanlıurfa vekilisiniz. Fethiye'de bulunan eviniz yazlıktır. Tatile gitmişsiniz işte kutlamaya." diyerek tepkisini gösterdi.

İMAJ DÜZELTME ÇALIŞMASI
Tepkilerin ardından imaj düzeltme çalışmasına kalkışan Tanal, basit bir kurguya kalkıştı.

Tanal, Twitter hesabından meyve taşıyan işçilere yardım ettiği bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda Atatürk istismarına da girişen Tanal, "Hiçbir zaman ümitsiz olmayacağız, çalışacağız, memleketi kurtaracağız" diyerek Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan gidenlere, ümidi yitirmeden, geri durmadan mücadeleyi sürdürmek yakışır!" ifadelerini kullandı.

Tanal'ın kurgu paylaşımı da seçmenlerin öfkesinin dindirmeye yetmedi:

Jahrein de tepki gösteren isimler arasında yer aldı:

HİZMET İSTEYEN VATANDAŞA SALLAMIŞTI
Mamut Tanal deprem bölgesinde Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı'nın başarısını hazmedemeyerek depremzedelere hakaretler yağdıran CHP zihniyetini bizzat yansıtmıştı!

ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL'DAN ŞANLIURFA İÇİN HİZMET BEKLEYEN VATANDAŞA SKANDAL SÖZLER
Depremin etkilediği Şanlıurfa'dan Milletvekili seçilen Mahmut Tanal kendisine seçimlerin geride kaldığını ve "Urfa-Akcakale arası sırat yoluna bir el atsanız" diyen vatandaşa skandal bir yanıt verdi.

OY VERDİĞİNİZ AK PARTİ YAPSIN
Tanal, "Oy verdiğiniz Akp yapsın. Engellileyen mi var?" dedi. Kendisinin Şanlıurfa Milletvekili olduğunu görmezden gelen Tanal'ın bu sözleri CHP'nin vatandaşları "CHP'ye oy veren ya da vermeyen" olarak ayırdığının da kanıtı oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN