CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasından silah sesleri yükseldi: Saldırgan Fevzi Polat Kılıç'ın eski yardımcısı çıktı

Son dakika haberi! CHP'li Maltepe Belediye binasından silah sesleri yükseldi. Olay yerine polis sevk edilirken bir kişi gözaltına alındı. 7-8 el ateş açtığı belirtilen şüpheli, Asayiş Büro Amirliği'ne götürülürken yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı. Ruhsatsız silah kullanan Polat'ın 2017-2018 yılları arasında CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu öğrenildi. Polat'ın daha önce belediyeden ihale aldığı belirtilirken emniyetteki sorgusu sürüyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl CHP'li Maltepe Belediyesi'nde rüşvet skandalı basına yansımıştı.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2023, 16:23 Güncelleme 05 Temmuz 2023, 18:03
CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın odasından silah sesleri yükseldi: Saldırgan Fevzi Polat Kılıç’ın eski yardımcısı çıktı

İÇİNDEKİLER

CHP'li Maltepe Belediye binasından silah sesleri yükseldi. Olay saat 15.00 sıralarında Maltepe Belediye Başkanlığı binasında meydana geldi.

MALTEPE BELEDİYESİ'NDE SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ I VİDEO İZLE


BAŞKANA BİR ŞEY SORACAĞIM
İddiaya göre Maltepe Belediyesi binasına gelerek 8. kattaki belediye başkanı Ali Kılıç'ın odasına girdi. Polat, Kılıç ile bir süre konuştuktan sonra çıktı. Tekrar odaya yönelen Polat, 'başkana bir şey soracağım' diyerek içeri girdi.

Fevzi Polat içeride 2 el ateş etti. İhbar üzerine binaya polis ekipleri sevk edildi. Olayın ardından merdivenlerden inerek uzaklaşmaya çalışan Polat burada da 5 el ateş açtı.

SİLAHLI SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN İSİM CHP'Lİ ÇIKTI
Polat, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ruhsatsız silah kullanan Polat'ın 2017-2018 yılları arasında CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu öğrenildi.




CHP'Lİ BELEDİYEDEN İHALE ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Fevzi Polat'ın daha önce belediyeden ihale aldığı belirtilirken emniyetteki sorgusu sürüyor.

7-8 EL ATEŞ AÇTIĞI BELİRTİLDİ
Polat, Kılıç ile bir süre konuştuktan sonra yanında bulunan silahıyla ateş etti. İhbar üzerine binaya polis ekipleri sevk edildi. Olayın ardından merdivenlerden inerek uzaklaşmaya çalışan Polat, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 7-8 el ateş açtığı belirtilen şüpheli, Asayiş Büro Amirliği'ne götürülürken yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.




CHP'Lİ BELEDİYEDEN AKILALMAZ AÇIKLAMA
Belediyeden yapılan açıklamada silahlı baskını yapanın CHP'li Eski Belediye Başkan Yardımcısı Polat'ın olduğuyla ilgili bir bilgi verilmedi. Yapılan açıklamada, "Belediyemize yönelik silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırgan psikolojik sorunları olduğunu bu sebeple saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade etmiştir. Suç unsurları etkisiz hale getirilerek, saldırgan emniyet güçlerine teslim edilmiştir. Herhangi bir yaralanma ya da olumsuzluk söz konusu değildir. Olay kontrol altındadır. Emniyetteki süreci yakından takip ettiğimizi belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

RÜŞVET SKANDALI PATLAK VERMİŞTİ
Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl CHP'li Maltepe Belediyesi'nde rüşvet skandalı basına yansımıştı. Ortaya çıkan telefon konuşmalarında Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal'ın özel kalemi Seval Arslan'ın, görüştüğü kişiye "Niye o kadar az?", "Hayır ya, gelen para fazlaydı" gibi sözler söylediği tespit edilmişti. Arslan'ın karşısındaki kişinin ise "Tamam üçe böl demiş Haydar Başkan, gerizekalı dur!" diye cevap verdiği ortaya çıkmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN