Koç Üniversitesi'nde görevli akademisyen Kemal Büyükyüksel'den skandal tehdit: Bu iktidara göz kırpanı bile tarumar edeceğiz

14 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan fark yemesinin ardından CHP ve yandaşları iyice çirkinleşti. Koç Üniversitesinde akademisyen olarak görev yaptığı öğrenilen Kemal Büyükyüksel isimli bir şahıs vatandaşlara nefret kustu. Hükümete destek verenleri hedef alan Kemal Büyükyüksel, "Bırakın anlaşanı, bu iktidara göz kırpanı bile tarumar edeceğiz bundan sonra dedi." Büyükyüksel "Hak ettiğiniz muameleyi göreceksiniz" ifadeleriyle tehditlerini sürdürdü. Yaklaşık 5 yıl 9 aydır Koç Üniversitesi'nde akademisyen olarak görev yaptığı belirlenen ismin paylaşımlarına karşı üniversite açıklama yapmaya davet edildi.

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2023, 16:25 Güncelleme 22 Mayıs 2023, 20:36
Koç Üniversitesi’nde görevli akademisyen Kemal Büyükyüksel’den skandal tehdit: Bu iktidara göz kırpanı bile tarumar edeceğiz

İÇİNDEKİLER

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına gitti. Terör örgütü PKK ve FETÖ'nün açık destek verdiği 7'li koalisyonun adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan fark yedi.

Başkan Erdoğan %49.52 oy alırken Kılıçdaroğlu %44.88 oranında oy aldı. Yüzde 50+1 kuralı sebebiyle seçim ikinci tura kalırken CHP ve yandaşları iyice çirklinleşti.

Başkan Erdoğan'ı destekleyen depremzedelere bile ağza alınmayacak hakaretler edildi. CHP'li Tekirdağ Belediyesi ise depremzedeleri konakladıkları otelden attı.

AKADEMİSYEN BÜYÜKYÜKSEL'DEN VATANDAŞLARA TEHDİT
Kemal Kılıçdaroğlu desteçileri işi o derece ileri götürdü ki iktidara 'göz kırpanı' bile tarumar etmekle tehdit etti.

Koç Üniversitesinde akademisyen olarak görev yaptığı öğrenilen Kemal Büyükyüksel isimli bir şahıs vatandaşlara kin kustu.

Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Büyükyüksel "Bırakın anlaşanı, bu iktidara göz kırpanı bile tarumar edeceğiz bundan sonra" dedi.

Yüksel şu skandal ifadeleri yazdı;

"Bırakın anlaşanı, bu iktidara göz kırpanı bile tarumar edeceğiz bundan sonra. Diyalog günleri bitiyor. Hak ettiğiniz muameleyi göreceksiniz.

Ne olursa olsun, üzülmeyin arkadaşlar. Asıl sert mücadele şimdi başlıyor. Birbizime sahip çıkıp kenetleneceğiz."



BELGELİ KANIT
Hükümete destek verenleri tehdit eden Büyükyüksel'in yaklaşık 5 yıl 9 aydır Koç Üniversitesi'nde akademisyen olarak görev yaptığı Linkedin sayfasında da yer alıyor.



NEFRET VE ŞİDDET DİLİ KULLANAN BİR ÖĞRETİM ÜYESİYLE BİRLİKTE Mİ YÜRÜYECEKSİNİZ?
Söz konusu skandala sosyal medyada tepkiler yükselirken Koç Üniversitesi'nin açıklama yapmaya çağrıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Koç Üniversitesi Rektörü Sayın @umransavasinan; bir dünya üniversitesi olma hedefinize, böylesi nefret ve şiddet dili kullanan bir öğretim üyesiyle birlikte mi yürüyeceksiniz? @kocuniversity" şeklinde ifadeler kullandı.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ'NDEN AÇIKLAMA
5 yıl 9 aydır akademisyen olarak Koç Üniversitesi'nde görev yaptığını sayfasında paylaşan Büyükyüksel'e rağmen üniversite tehdit diline sarılan şahsın kendileriyle ilişkisi olmadığını iddia etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN