FETÖ hükümlüsü Şaban Çepik'in kızı Şerife Nur Çepik deprem bölgesinden Erdoğan çıkınca çıldırdı: Depremzedeleri toplayıp yakacağım

Son dakika haberleri... 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde deprem bölgesindeki seçmen Başkan Erdoğan'ı seçti. Sonucu sözde demokratik CHP'liler hazmedemedi. Sosyal medya üzerinden depremzedelere linç başlatıp, yardımları kestiler. CHP'nin skandalına Kılıçdaroğlu'nun baş destekçisi FETÖ'cüler de katıldı. FETÖ’den tutuklu Şaban Çepik’in Malta’da yaşayan kızı Şerife Nur Çepik, sosyal medya üzerinden Başkan Erdoğan’a ağza alınmayacak ifadeler kullandı. Deprem bölgesindeki vatandaşları Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesiyle toplayıp yakmak istediğini söyleyen Şerife Nur Çepik, kendisine yanıt veren afetzedelere hakaret etmeyi sürdürdü.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2023, 13:02 Güncelleme 17 Mayıs 2023, 14:02
FETÖ hükümlüsü Şaban Çepik’in kızı Şerife Nur Çepik deprem bölgesinden Erdoğan çıkınca çıldırdı: Depremzedeleri toplayıp yakacağım

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sebebiyle sandık başına gitti. Kesin olmayan geçici sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,51, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88, Sinan Oğan yüzde 5,17, Muharrem İnce yüzde 0,44 oy aldı. Buna göre, ikinci turda en çok oyu alan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yarışacak.

SEÇİM SONUCUNU HAZMEDEMEYEN MUHALİFLER KİN KUSMAYA DEVAM EDİYOR
Erdoğan'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği kentlerde seçim yarışını önde tamamlaması, muhalefeti ve terör örgütü destekçilerini rahatsız etti. 14 Mayıs seçimlerinin ardından Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesiyle depremzedeleri hedef alan muhalifler, vatandaşlara tehdit ve hakaretlerde bulunmaya başladı.

Deprem bölgesi ’Erdoğan’ dedi muhalifler kin kustu!Deprem bölgesi ’Erdoğan’ dedi muhalifler kin kustu!

CHP'li belediyeler barınma yardımını kesti, yetim ve öksüz çocukların destekleri seçim sonucu sonrası kesildi.

FETÖ'CÜLER DE KUDURDU!
CHP kanadından gelen hakaret ve tavırlar devam ederken 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için resmen seçim kampanyası yürüten FETÖ'cüler de çıldırdı.

FETÖ'nün kapatılan Zirve Üniversitesi davasında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan eski yabancı diller bölüm başkanı Şaban Çepik'in kızı Şerife Nur Çepik, Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partililere küfür ederek oy veren vatandaşlara ağıza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Deprem bölgesindeki vatandaşları Erdoğan'a oy verdikleri gerekçesiyle toplayıp yakmak istediğini söyleyen Şerife Nur Çepik, kendisine yanıt veren depremzedelere hakaret etmeyi sürdürdü.

Depremzedelere ve Erdoğan'a oy veren vatandaşlara kin kusan Şerife Nur Çepik'in skandal sözleri şu şekilde:

"Arkadaşlar Tayyipçi arkadaşlarım varsa lütfen beni takipten çıksınlar. Tayyip'e oy atmış herhangi bir kişi. Lütfen takipçi sayım yarıya insin. Bu kadar aptal ve bağnaz insanla aynı yerde kalamayacağım ben gerçekten. Aynı fikirleri ya da aynı şeyleri paylaşamayacağım. Çok iğrençsiniz midemi bulandırıyorsunuz. Bu kadar salak bu kadar aptal bir yaşamadığım için de şu an çok mutluyum. Gerçekten herhalde şu an Türkiye'de olsam kafayı falan tırlatırdım. Yani baktıkça insanlara acaba bu mu verdi, acaba bu mu verdi? Rezilsiniz ya. Bizi bu kadar rezil hale sokan, bizi mahveden, bizim ağzımıza ... bu adamı tekrardan başımıza getiriyorsunuz ya, rezilsiniz. Midem bulanıyor hepinizden. Allah'ın belaları. ... çocuğu bu adamlar bakın. Bu adamlar bizim ağzımıza ... Haberiniz yok. Ama var ya gelsin, ikinci turda da gelsin. Göreceğim o zaman belanızı sizin. Göreceğim belanızı nasıl yapıyor göreceğiz. Ama eğer var ya benim başıma bir şey gelsin bu olayla ilgili var ya ben bu sefer...

Ailen öldü enkaz altında sen nasıl böyle bir şey yapabilirsin ya? Sen hala nasıl bu adamı seçebilirsin? Bu adamı seçenler kim abi ya? Toplayıp yakacağım hepsini bir külliyede ya. Ben böyle bir insanım artık. Bundan sonra böyle kardeşim. Bu geri zekalılığa tahamülüm kalmadı benim. sıfır. İyi ki terk ettim ya."

Şerife Nur Çepik, daha sonra kendisine tepki gösteren takipçilerine hakaret etmeyi sürdürdü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN