Depremzedelere yapılan yardımları haram edenlere vatandaştan dekontlu tepki!

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde sandık başına gitti. Başkan Erdoğan, 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na 2.5 milyon oyluk fark attı. Öte yandan Başkan Erdoğan'ın seçimde özellikle deprem bölgesindeki illerde yüksek oy oranına sahip olması CHP'li isimler tarafından büyük tepki topladı. CHP'liler sosyal medyadan depremzedelere küfürler savururken yapılan yardımları haram ettiklerini ve hatta yardımların durdurulduğunu ifade etti.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2023, 22:41 Güncelleme 17 Mayıs 2023, 23:41
Depremzedelere yapılan yardımları haram edenlere vatandaştan dekontlu tepki!

İÇİNDEKİLER

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 2.5 milyon oyluk fark attı.

28 MAYIS'TA SANDIK BAŞINA
YSK'nın geçici sonuçlarına göre; Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Erdoğan yüzde 49.51, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.80, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yüzde 5.17, Muharrem İnce ise yüzde 0.44 oy aldı.

Buna göre Türkiye, cumhurbaşkanını belirlemek için 28 Mayıs Pazar günü yeniden sandık başına gidecek. İkinci turda, ilk turda en fazla oyu olan Erdoğan ile Kılıçdaroğlu yarışacak.

DEPREM BÖLGESİNDE CUMHUR BAŞARISI
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem bölgesinde Cumhur İttifakı ve Başkan Erdoğan büyük bir başarı göstererek yine ipi göğüsledi. Bu durum CHP yandaşlarını çıldırttı.

CHP YANDAŞLARI REZİL SÖZLERLE DEPREMZEDELERE SALDIRDI
Sosyal medya üzerinden peşi sıra kin kusarak vicdanlarını kaybeden bazı isimler ağza alınmayacak ifadelerle depremzedelere hakaretler yağdırıdı.

SÖZCÜ HEDEF GÖSTERDİ
Sözcü Gazetesi manşetinden büyük bir skandala imza attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uçuk vaatlerine itibar etmeyen seçmeni ve deprem bölgesinde güven ve istikrardan yana oy kullanan afetzede vatandaşlarımızı çirkin bir üslupla hedef aldı. 16.05.2023 tarihinde, "Demek ki millet TOGG'muş" manşetiyle çıkan gazete, "Demek ki depremzedeler çadır hayatı yaşamayı çok sevmiş" alt başlığıyla da, afetzede vatandaşlarımızın acısı üzerinde tepindi.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ YAĞDI
Depremzedeler CHP'liler tarafından hedef alınmaya devam ederken depremzedeler ve vatandaşlardan bu konuya yönelik CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki geldi.

"DEPREMZEDELERİN İÇTİĞİ BİR SU İÇİN"
Vatandaşlar 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun hesabına 2,5 TL yatırarak "Depremzedelerin içtiği bir su için" notunu düştü.



Bir başka vatandaş ise, "CHP'lilerin depremzedelere yaptığı yardım iadesi" diyerek temsili para gönderdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN