İsmail Küçükkaya Halk TV canlı yayınında rezil oldu! AA ve Anka üzerinden giriştiği algı operasyonu elinde patladı

Türkiye ikinci yüzyılın kritik dönemeci olan 14 Mayıs 2023 seçimleri için sandık başına gitti. Sandıklardan gelen verilere göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde götürürken CHP ve medyası provokasyona girişti. CHP'nin önde gelen isimleri Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu iddia ederek AA’nın verilerinin manipülatif olduğunu öne sürdü. Bu duruma çanak tutan CHP'nin kanalı Halk TV'de ise büyük bir rezillik yaşandı. Anadolu Ajansı'nı karalayıp CHP'nin ajansı Anka'nın verilerinin doğru olduğunu iddia eden İsmail Küçükkaya yayındaki ortağı Emin Çapa'dan aldığı yanıtla neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2023, 00:50 Güncelleme 15 Mayıs 2023, 01:59
İsmail Küçükkaya Halk TV canlı yayınında rezil oldu! AA ve Anka üzerinden giriştiği algı operasyonu elinde patladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye ikinci yüzyılın en kritik dönemeci olarak gösterilen 2023 seçimleri için bugün sandık başına gitti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce FETÖ'nün kurguladığı CHP'nin yaydığı kaset ve sahte dekont kumpası ile adaylıktan çektirildi.

3 ADAY YARIŞTI BAŞKAN ERDOĞAN AÇIK ARA ÖNDE
Seçim Cumhur İttifakı'nın adayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri ile Batı'nın açık destek verdiği 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan arasında geçti.

BAŞKAN ERDOĞAN ÖNDE
18.30'da YSK'nın seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırmasının ardından açıklanan verilerle Başkan Erdoğan seçimi önde götürdü.

Algıya başlayan ve seçmeni provoke eden CHP, Anadolu Ajansı'nın verilerinin güvenilmez olduğunu iddia ederek Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu öne sürdü.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA HALK TV CANLI YAYININDA REZİL OLDU
CHP'li isimler gibi CHP'nin yayın organları da manipülasyonu sürdürdü. CHP'nin kanalı Halk TV'de Anadolu Ajansı'nı karalayıp CHP'nin ajansı Anka'nın verilerinin doğru olduğunu iddia eden İsmail Küçükkaya yayındaki ortağı Emin Çapa'dan aldığı yanıtla neye uğradığını şaşırdı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA ERDOĞAN'IN ÖNDE OLDUĞU VERİLERİ HEDEF ALDI: GÜVENİLİR VERİLERİ VERMEKLE MÜKELLEFİZ
Başkan Erdoğan'ın önde olduğu verilerin yanlış olduğunu ima ederek algı yapan Küçükkaya "Buradan rejideki arkadaşlarıma rica edeceğim. Bakın bana da binlerce mesaj geliyor, madem ki Anadolu Ajansı, yalnızca belli amaca matuf bilgileri oraya koyuyor. Onu kaldırın arkadaşlar. Çünkü biz, sağlıklı bilgiyi, güvenilir doğru bilgiyi vermekle mükellefiz. Islak imzalı tutanaklara bakacağız." dedi.

O anlarda programdaki bir diğer isim Emin Çapa ise "O değil. Anka bu" diyerek Küçükkaya'yı uyardı.

Neye uğradığını şaşıran Küçükkaya, "Son durum diye verin" diyerek konuyu değiştirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN