Türkiye'nin konuştuğu Hüseyin Amca takvim.com.tr'ye konuştu: "Erdoğan için 1 canım değil 5 canım feda olsun"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük İstanbul Mitingi’ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıktığı görüntülerle gündeme gelen 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar, Takvim.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu. Bayraktar hem o gün mitingde olanları, hem de Başkan Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2023, 20:28 Güncelleme 09 Mayıs 2023, 20:31
Türkiye’nin konuştuğu Hüseyin Amca takvim.com.tr’ye konuştu: Erdoğan için 1 canım değil 5 canım feda olsun

İÇİNDEKİLER

Türkiye onu Atatürk Havalimanı'ndaki Yüzyılın Mitingi'ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıktığı görüntülerle tanımıştı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar, Takvim.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.





Hüseyin Amca, "Erdoğan için bir canım değil, 5 canım feda olsun" ifadelerini kullandı.


Fotooğrafta: Takvim.com.tr objektifinden Hüseyin Amca


"PAZAR GÜNÜ BİR HESAP SORMAMIZ LAZIM"
Öte yandan Başkan Erdoğan da Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ mitingleri dönüşünde uçakta Hüseyin Amca ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirmiş ve "Hüseyin amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden pazar günü bir hesap sormamız lazım" demişti.


Bugün A Haber'e konuşan Hüseyin amca, "Menderes'i aldılar elimizden, Tayyip'i de alırlar diye aklım gidiyor" ifadelerini kullanmıştı.

"Biz Halk Partisi'nden çok çektik" diyen Hüseyin amca, Erdoğan için, "Çok hizmetler bıraktı, bırakıyor. Günde kaç yere gidiyor. Memlekete hizmet edeni severiz." şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN