AK Parti seçim otobüsüne İzmir'de saldırı: 3 kişi yaralandı!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından "Bugün saat: 21:00 sularında Buca’da mahalle mitinginden dönerken PKK sloganı ve işaretleri ile seçim otobüsümüzün camını kırdılar. Lanet saldırıda çalışma ekibimden Üç arkadaşımı yaraladılar, bu vahşeti kınıyoruz" açıklamasında bulundu. Savcı Sayan A Haber canlı yayınında da, daha önce saldırılar olduğunu kaydederek, 5 kişinin gözaltına alındığını ifade etti.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2023, 07:58 Güncelleme 09 Mayıs 2023, 07:58
AK Parti seçim otobüsüne İzmir’de saldırı: 3 kişi yaralandı!

İÇİNDEKİLER

İzmir'de AK Parti seçim otobüsüne saldırı gerçekleştirildi. PKK sloganı atanlar 3 kişiyi yaraladı.

AK PARTİ SEÇİM OTOBÜSÜNE SALDIRI: 3 KİŞİ YARALANDI! | VİDEO İZLE

AK Parti İzmir 1. Bölge adayı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından, "Üç arkadaşımı yaraladılar, bu vahşeti kınıyoruz ama biz onlara benzemeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

"VAHŞETİ KINIYORUZ AMA BİZ ONLARA BENZEMEYECEĞİZ"
Savcı Sayan, "Daha önce farklı yerlerde yine aynı grup tarafından gerçekleşen 2 saldırının ardından; Bugün saat: 21:00 sularında Buca'da mahalle mitinginden dönerken PKK sloganı ve işaretleri ile seçim otobüsümüzün camını kırdılar.




"Lanet saldırıda çalışma ekibimden Üç arkadaşımı yaraladılar, bu vahşeti kınıyoruz ama biz onlara benzemeyeceğiz, ülkemizin selameti için biz onlara onların diliyle cevap vermeyeceğiz."

"Duruşumuzu bozmayacağız. Halkımız gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN