Hizmet hırsızı CHP bu sefer reklamları gözüne kestirdi! AK Parti'nin 'Haydi' sloganına çöktüler

Türkiye'de seçimlerin yaklamasıyşa birlikte siyasi partiler reklam filmleriyle vatandaşlara yaptıkları ve yapacakları projeleri aktarmaya devam ediyor. Bu bağlamda 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yeni bir reklam filmi paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videolarda AK Parti'nin sloganını çalarak reklam yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2023, 23:40 Güncelleme 29 Nisan 2023, 00:19
Hizmet hırsızı CHP bu sefer reklamları gözüne kestirdi! AK Parti’nin ’Haydi’ sloganına çöktüler

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de seçimlere az bir süre kala siyasi partiler de yayınladıkları reklam filmleriyle vatandaşlara yaptıkları ve yapacakları projeleri aktarmaya devam ediyor. Yıllardan beri Başkan Erdoğan ve AK Parti'nin ise bu alanda beğeni toplayan işlere imza attıkları biliniyor.



CHP'DEN 7 BAŞLI REKLAM FİLMİ
Öte yandan HDP'nin de destek verdiği 7'li koalisyonun 'şartlı' cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimler için yeni bir reklam filmi paylaştı. Söz konusu videolarda cumhurbaşkanı yardımcılığına adayları Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkanı Mansur Yavaş, Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal da yer aldı.



HİZMET HIRSIZI CHP BU SEFER REKLAMLARI GÖZÜNE KESTİRDİ
Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videolarda AK Parti'nin sloganını çalarak reklam yapması dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere AK Parti 10 gün önce "Haydi" diye rap şarkısı yapmıştı ve 2011'de de AK Parti'nin seçim şarkısı "Haydi Bi Daha" idi.

İŞTE AK PARTİ'NİN HAYDİ REKLAMI

CHP BU SEFER REKLAMLARI GÖZÜNE KESTİRDİ I VİDEO İZLE


REKLAM HIRSIZI CHP'NİN REKLAMI

CHP BU SEFERDE AK PARTİ'NİN 'HAYDİ' SLOGANINA ÇÖKTÜ I VİDEO İZLE

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN