Bu da CHP'nin profesörü! Mangır Merdan'ın akılalmaz oy pusulası iddiasına Bengi Başer'den destek

14 Mayıs seçimlerine sayılı bir zaman kalmasıyla birlikte yenileceğini anlayan 7'li koalisyon ve mangır medyası türlü provokasyonlara soyunuyor. Son olarak CHP'nin fonladığı Merdan Yanardağ akılalmaz oy pusulası provokasyonuna imza atmıştı. Mağlubiyetlerine kılıf arama çabası olarak değerlendirilen bu provokasyona CHP'nin profösür Bengi Başer de katıldı.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2023, 01:26 Güncelleme 20 Nisan 2023, 06:20
Bu da CHP’nin profesörü! Mangır Merdan’ın akılalmaz oy pusulası iddiasına Bengi Başer’den destek

İÇİNDEKİLER

14 Mayıs seçimlerine sayılı bir zaman kalmasıyla birlikte yenileceğini anlayan 7'li koalisyon ve mangır medyası türlü provokasyonlara imza atmaya devam ediyor.

(Haberi okumak için lütfen görsele tıklayınız)

MANGIR MERDANDAN AKILALMAZ İDDİA
Bunun son örneği ise CHP'nin fonladığı Merdan Yanardağ'dan geldi. "İstihbaratıma dayalı olduğunu düşünün" diyen Yanardağ, oy pusulası üzerinden akılalmaz bir iddiada bulundu.



14 MAYIS MAĞLUBİYETİNE KILIF BULMA ÇABASI
CHP'nin fonladığı Merdan Yanardağ, "Seçim pusulasında Erdoğan dışında adaylara basılacak oyların silineceği ve saat 17:00'den sonra Erdoğan kısmında 'Evet' mührünün görüleceğine dair iddialar var." ifadeleriyle seçim mağlubiyetine kılıf aramıştı.



CHP'NİN PROFESÖRÜNDEN AKILALMAZ İDDİAYA DESTEK
CHP fondaşı Merdan Yanardağ'ın oy pusulası üzerinden başlattığı akılalmaz provokasyona CHP'nin profesörü Bengi Başer de destek verdi.



PROVOKASYONA DESTEK
Bilimsel olarak mümkün olmadığını bilmesine rağmen akılalmaz provokasyonu dolaşıma sokmaya çalışan CHP'nin profesörü Bengi Başer sosyal medya hesabından, "Dün tele1.com.tr 18 dakika programında Merdan Yanardağ'ın dile getirdiği, seçim pusulalarıyla ilgili aldığı bir duyum oldukça ürkütücü boyutta… İddia şöyle: Cumhurbaşkanı seçiminde kullanılacak, yurt dışında çok özel bir kağıda basılmış oy pusulası… Mührü kime basarsanız basın, 2. 3. veya 4. sıradaki adaylardaki mühür kağıdın teknolojisi gereği siliniyor ve 1. sıradaki adayda mühür görünüyor. Doğru olabilir mi? Bilemiyorum… Olursa şaşırır mıyım ? Ne yazık ki, asla şaşırmam!" ifadelerini kullandı.

(Haberi okumak için lütfen görsele tıklayın)

DİPLOMA YALANI ÜZERİNDEN TEHDİT YAĞDIRMIŞTI

FETÖ'cülerin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak dönem dönem köpürttüğü 'diploma' yalanı defalarca kez belgeleriyle ortaya konulmasına rağmen yine bu yalan dolaşıma sokuldu.

Bu yalan yine Marmara Üniversitesi tarafından yalanlanıp belgelerle ortaya konulmasına rağmen CHP Milletvekili aday adayı Bengi Başer YSK'yı skandal bir şekilde tehdit etmişti.



"BUGÜNÜN YARINI VAR!"
YSK tarafından Başkan Erdoğan'ın adaylığına onay verilmesine karşı çıkan Bengi Başer asılsız 'diploma' iddiasını paylaşarak, "Şimdi onay veren YSK düşünsün… Bugünün bir de yarını var!.." şeklinde tehdit dili kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN