İYİ Parti'de istifalar devam ediyor! 200 kişi Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı

İYİ Parti dağılmaya devam ediyor. Son olarak 200 kişi daha İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye katıldı. MHP'ye katılan 200 kişiye MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve Milletvekili Baki Ersoy tarafından rozetleri takıldı.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2023, 00:18 Güncelleme 17 Nisan 2023, 00:18
İYİ Parti’de istifalar devam ediyor! 200 kişi Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye katılan 200 kişiye MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve Milletvekili Baki Ersoy tarafından rozetleri takıldı.



İYİ Parti'den 200 kişi, istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı.



MHP Genel Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Milletvekili Baki Ersoy, İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve milletvekili adaylarımız tarafından partiye katılan isimlere rozetleri takıldı.

(Haberi okumak için lütfen görsele tıklayınız)

MERAL AKŞENER'İN DANIŞMANI DA İSTİFA ETMİŞTİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli İYİ Parti'den istifa ettiğini ve AK Parti'ye katıldığını açıklamıştı.


"BU MEMLEKETİ FETÖ'CÜLERE VE PKK'LILARA BIRAKAMAYIZ"
Aday tanıtım toplantısında konuşan Özvarinli, "Hayatım mücadeleyle geçti. Türk İslam davasının zaferi için mücadele vererek geçti. Başta sayın cumhurbaşkanımız ve AK Parti ailesinden helallik istiyorum. 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'lılara bırakmayız. Her insan yanlışı gördüğü zaman ona sırtını dönmeyi bilmeli. Bunun için buradayım." dedi.



Özvarinli kişisel Twitter adresinden yaptığı son paylaşımda, "Anadolu'nun kavruk tenli çocukları ülkeyi yönetecekti, milliyetçiler iktidara yürüyecek ve en başta Ülkücüler olacaktı. Bu ideallerle yola çıktık! Varımızı yok ettik, hatıralarımızı tükettik. Geldiğimiz noktada ise satılığa çıkmış milletvekili aday listeleri bizi karşılamakta!" ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN