İstemezükçü muhalefetin çabaları kâr etmedi: AK Parti'den 21 yıla damga vuran hizmet siyaseti

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni dönem için yola çıkan AK Parti geçtiğimiz 21 yıla hizmetleriyle damga vurdu. Her seferinde karşısında başını CHP'nin çektiği takoz muhalefeti bulan AK Parti, tüm engelleme çabalarına karşın yaptığı hizmetlerle vatandaşın yüzünü güldürdü. Eser ve hizmet siyaseti 'hayal' denilenleri gerçeğe dönüştürdü.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2022, 07:16 Güncelleme 25 Aralık 2022, 12:24
İstemezükçü muhalefetin çabaları kâr etmedi: AK Parti’den 21 yıla damga vuran hizmet siyaseti

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 21 yıldır yapılan her projeyi baltamaya çalışan takoz muhalefetine rağmen AK Parti iktidarının eser ve hizmet siyasetiyle yükseliyor.

'TÜRKİYE YÜZYILI'NIN BAŞLANGICINI MÜJDELİYOR
Savunma, ulaşım, sağlık, enerji ve otomotiv, sosyal konut alanında atılan kararlı adımlar tüm karalama kampanyalarına rağmen 'Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcını müjdeliyor.

CHP'nin başını çektiği takoz muhalefetinin akıllara ziyan itirazlarla yapımı engellemeye çalıştığı projeler her alanda Türkiye'ye çağ atlattı.

Yapım aşamasından hizmete alındığı sürece kadar en sert karalama kampanyalarına maruz bırakılsa da, iktidarın kararlı tutumuyla kazanan hep Türkiye oldu.

İşte, tek tek gerçeğe dönüştürülen gurur projelerinin kazanımları ve muhalefet tarafından engellenme çabalarının öyküsü:

ŞEHİR HASTANELERİ HAZIMSIZLIK YAPTI
Sabah gazetesinin haberine göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şehir Hastaneleri'nin yapım sürecinde "Bütçeye yük getirecek. Ya hasta yoksa ne yapacağız" dedi. Bugün 19 şehir hastanesinde 175 milyon sağlık hizmeti alındı. 43 bin yatak kapasitesi oluştu.

SOSYAL KONUTLARI BİLE İSTEMEDİLER
Cumhurıyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi de dezenformasyon girişimlerine maruz kaldı. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan TOKİ projesi için "Boş toprağa beton dökmek" mesajı atarak yine en iyi bildiği işi yaptı.

"NEREDE?" DİYE SORANLAR SERİ ÜRETİMİ SEYREDİYOR
Kılıçdaroğlu'nun "Milleti kandırmayın, hani nerede otomobil" diye karaladığı yerli otomobil Togg, 29 Ekim'de seri üretime başladı ve ilk otomobiller banttan indi. 2023'ün ilk çeyreğinde ise yollarda olacak.

"KAMBUR" DİYE ÇAMUR ATTILAR DÜNYANIN EN İYİSİ SEÇİLDİ
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Havalimanı'nı milletin sırtında kambur olarak nitelendirmişti. Oysa İGA, İstanbul Havalimanı'nı dünyanın en iyi havalimanı seçti.

"ZARAR EDİYOR" DEDİLER VAZGEÇİLMEZLERİ OLDU
CHP'nin eski milletvekili Barış Yarkadaş da Avrasya Tüneli'nin zarar ettiği iddiasında bulunmuştu. Oysa Avrasya Tüneli gayri safi yurt içi hasılaya 2 milyar dolar, üretime 4.1 milyar dolar, ihracata 340 milyon dolar katkı sağladı. Tünel, projeye karşı çıkanların dahi vazgeçilmezi oldu.

CHP milletvekilleri Ali Mahir Başarır ve Haydar Akar, Osmangazi Köprüsü'nün zarar ettiği iddiasında bulunmuşlardı. Osmangazi Köprüsü, 8 Temmuz'da 80 bin 624 araç geçişi ile rekor kırdı.

SİHA'LAR İÇİN ALÇAKÇA İFTİRALAR ATILDI!
CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu "SİHA'lar sivilleri öldürdü" diye alçakça iftiralar attı. Türkiye, savunma sanayii ürünlerinin ihracatından 2021'de 3 milyar 224 milyon 786 bin dolar kazandı. 2022 hedefi 4 milyar dolar.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN