Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye üzerine oynanan senaryoları birer birer yırtıp çöpe attık

Başkan Erdoğan, Türkiye üzerine oynanan senaryoları birer birer yırtıp çöpe attıklarını anlattı: Ülkemizi, her alanda dünyanın birinci ligine çıkaracak eser ve hizmetlere kavuşturduk.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2022 Güncelleme 11 Aralık 2022, 06:52
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye üzerine oynanan senaryoları birer birer yırtıp çöpe attık

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da toplu açılış törenlerine katıldı. 6'lı masaya ve dünyaya önemli mesajlar yolladı:
Bir yandan tarihimizin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlesini başlatırken üzerimize oynan senaryoları birer birer yırtıp çöpe attık.
Ülkemizi her alanda dünyanın birinci ligine çıkaracak eser ve hizmetlere kavuşturduk. Asırlık sorunları çözmekle kalmadık. Gelişmiş ülkelerin gıptayla baktığı hizmet altyapısı kurduk.
Şimdi Türkiye emir alan değil, emir veren bir ülke. Her küresel kriz ülkemizin sahip olduğu gücün daha fazla anlaşılmasını sağlıyor.
Biz bu yollarda ithal danışmanlarla yürümedik. Siz varsınız yeter. Gözümüzde kalbimiz de hep millete baktı. Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada dikkatle takip edilen sözüne kulak verilen ülke haline getirdik.
Terör örgütlerine yönelik olarak da Erdoğan "Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler Deresi'nde bunları çökerttik mi? Bunların inlerine gireceğiz, inlerine. Girdik..
Şimdi bu parlamentomuzda terör örgütünün uzantıları var. Bu uzantıları da 2023'te hep birlikte temizlemeye hazır mıyız?..



CAHİLLİK ALAMETİ
Erdoğan, Samsun'daki 'Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023' programında "Yabancı ekonomi komiserinin konuşmasını, 'Millet teknoloji görsün' diye pazarlamak komiklik değil, cahillik alametidir" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN