Başkan Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun vizyon toplantısına tepki: Asıl vizyon burada. Onların derdi kim ne kapar?

Erdoğan’dan vizyon eleştirisi: Bay Kemal elin birilerini toparlamış etmiş. Uyuyanlar mı ararsın ne dediği anlaşılmayan sözler mi ararsın. Biz Şanlıurfa’da zihin devrimi yapacağız dedik yaptık. Vizyon orada değil, Şanlıurfa’da.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2022 Güncelleme 05 Aralık 2022, 06:57
Başkan Erdoğan’dan, Kılıçdaroğlu’nun vizyon toplantısına tepki: Asıl vizyon burada. Onların derdi kim ne kapar?

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldi. 6lı masanın hesapları ile ilgili soru soran gence cevap veren Erdoğan, "Sendeki zeka sendeki siyaset mantığı onlarda yok. Onların derdi bu masadan kim ne kapar yaptıkları bu. Vizyon açıklamış vizyon açıklarken vizyon denilen şeyin içinde Amerika'dan bilmem kim, şuradan bilmem kim... Bize yerli ve milli bir zihniyet ve yerli ve milli bir zeka lazım yani sen lazım sen" dedi. Erdoğan, formasyon ile ilgili gelen soruyu ise "YÖK Başkanı ile de konuyu görüştük. Üniversiteyi bitirdikten sonra 1 yada 2 yıl formasyon eğitimi veriliyordu. Ben dedim ki sayın başkan bunu kaldırıyorsun artık. 3 ve 4. sınıfta formasyonu verelim. Fakülteyi bitirirken formasyon eğitimi almış olsun dedik ve mutabık kaldık" cevabını verdi.



DOĞALGAZ MÜJDESİ
Karadeniz gazında şu anda 540 yeni yeni sondaj çalışmaları var. Sayın Putin'in ifadesiyle Türkiye'yi bir hat yapma durumu. Avrupa'ya sağa sola neyse gidecek olan doğalgazın Türkiye üzerinden dağıtımının yapılması gibi bir düşünce var. Biz de şu an onun hazırlıkları içerisindeyiz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN