Şanlıurfa Gençlik Buluşması'nda mest eden düet! Başkan Erdoğan ve İbrahim Tatlıses 'Urfalıyam ezelden' parçasını seslendirdi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da 12 milyarlık yatırımın açılışını yaptı. Törene ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de katıldı. İbrahim Tatlıses, Başkan Erdoğan'a yönelik, "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı go ti. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya." ifadelerini kullandı. Miting sonrası gençlerle bir araya gelen Başkan Erdoğan ve İbrahim Tatlıses mest eden bir düete imza attı. 'Urfalıyam ezelden' şarkısını seslendiren Başkan Erdoğan ve Tatlıses sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2022, 17:19 Güncelleme 03 Aralık 2022, 19:32
Şanlıurfa Gençlik Buluşması’nda mest eden düet! Başkan Erdoğan ve İbrahim Tatlıses ’Urfalıyam ezelden’ parçasını seslendirdi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Abide Kavşağı'nda düzenlenen Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.

12 milyarlık yatırımın açılışının yapıldığı törende Başkan Erdoğan önemli mesajlar verdi.

Törene Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de katıldı. Tatlıses ile Başkan Erdoğan arasındaki diyalog dikkat çekti.

İBRAHİM TATLISES: CUMHURBAŞKANIMIZ NEREYE BİZ ORAYA
Tören sonrası konuşan İbrahim Tatlıses, kalabalığa "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı go ti. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım." diyerek seslendi.

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİLER
Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir şey söyleyeceğini belirten Tatlıses, "Ben sizin dostunuz muyum? Siz benim başımın tacısınız" diyerek "Haydi Söyle" şarkısını Başkan Erdoğan'ın da eşliğiyle söyledi.

TE GO Tİ Çİ GO Tİ NE DEMEK?
İbrahim Tatlıses, 2013 yılında yaptığı bir paylaşımda, Kürtçe "Te go ti çi go ti" kelimesinin anlamını "Sen dedin ne demedin anlamına gelir yani boş battal gibi bir şey" ifadeleriyle açıklamıştı.

GENÇLİK BULUŞMASINDA MEST EDEN DÜET | VIDEO

GENÇLİK BULUŞMASINDA MEST EDEN DÜET
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Abide Kavşağı'nda düzenlenen Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni sonrası İbrahim Tatlıses ile birlikte gençlerle bir araya geldi.
Buluşmada Başkan Erdoğan ve İbrahim Tatlıses'in 'Urfalıyam ezelden' düeti büyük beğeni topladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN