Kılıçdaroğlu'nun ayarlarıyla oynadılar! İmalı '8 saat' sorusu sonrası CHP - KRT çatışması baş gösterdi: Teker teker yayınları sildiler

ABD'den sonra icazet rotasını Londra'ya kıran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayarlarıyla oynadılar! CHP yandaşı KRT TV'de Kılıçdaroğlu'na ABD'deki sır 8 saat imalı bir biçimde soruldu. Sunucunun sorusuna kızan CHP lideri apar topar yayını terk etti. Bu gelişmenin ardından CHP ve KRT arasında adeta fırtınalar koptu. Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla CHP Genel Merkezi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden KRT yayınlarını teker teker sildi. KRT de Kılıçdaroğlu'nun yanıt vermediği '8 saat' kısmını yayından kaldırdı. Takvim.com.tr, CHP - KRT çatışmasını anbean sizler için derledi.

Giriş Tarihi 02 Kasım 2022, 21:15 Güncelleme 03 Kasım 2022, 01:39
Kılıçdaroğlu’nun ayarlarıyla oynadılar! İmalı ’8 saat’ sorusu sonrası CHP - KRT çatışması baş gösterdi: Teker teker yayınları sildiler

İÇİNDEKİLER

2023 seçimlerine sayılı bir zaman kala, CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği, HDP ve FETÖ'nün de gölge ortak olarak iştirak ettiği 6+1+1'lik masada kaos sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fiyaskoya dönen ABD seferinin ardından Kasım ayını işaret ederek, Bay Kemal'i bekleyin mesajını vermişti.

Kılıçdaroğlu'nun 'hamburger yemeye gittim' diyerek perdelemeye çalıştığı 8 saatlik muamma ise karanlık bir sır olarak gündemdeki yerini koruyor.



İCAZET SEFERİNDE OLAN KK'NIN AYARLARIYLA OYNADILAR!
Öte yandan ABD'de umduğunu bulamayan Kılıçdaroğlu, icazette yeni rotasını İngiltere'ye kırdı.

Ancak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve yandaş KRT TV İngiltere seferinde olan CHP liderinin ayarlarıyla oynayan hamlelere imza attı.


AKŞENER'DEN BOMBA GÖNDERME!
Partisinin grup toplantısında skandal sözlerle Başkan Erdoğan'ı hedef alan Akşener, konuşmasının bir bölümünde Kılıçdaroğlu'na bomba bir göndermede bulundu. İYİ Parti lideri, üstü kapalı bir şekilde adaylık çekişmesine giriştiği Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "Utanmasalar 'bir de bizi deneyin bu seçimde' diyecekler" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: BİR DE BENİ DENEYİN
Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Sivas'ta adaylık için hazır olduğuna dair mesaj vermiş, "Bir de beni deneyin" ifadelerini kullanmıştı.

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na bomba salvo | VİDEO



YANDAŞ KRT 8 SAATİ SORDU, APAR TOPAR YAYINI TERK ETTİ
CHP yandaşı KRT TV'de de Kılıçdaroğlu'na ABD'deki sır 8 saat imalı bir biçimde soruldu.

Sunucunun sorusuna kızan Kılıçdaroğlu'nun yüz ifadesi değişirken apar topar yayından ayrılması dikkatlerden kaçmadı.

Bu gelişmenin ardından CHP ve KRT arasında adeta fırtınalar koptu.

CHP-KRT ÇATIŞMASI TAKVİM.COM.TR'NİN RADARINDA
Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla CHP Genel Merkezi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden KRT yayınlarını teker teker sildi.

Takvim.com.tr'nin anbean takip ettiği CHP - KRT çatışması bu görüntülerle tescillendi.



CHP'nin resmi Youtube kanalında yer alan KRT yayını



Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla CHP'nin resmi hesaplarından silinen KRT yayınları



KRT'YE DE KALDIRTTILAR
Yaşanan bu gelişmeler tüm sıcaklığını korurken KRT, gelen talimat üzerine 'ABD'deki 8 saat' sorusuna Kılıçdaroğlu'nun yanıt vermediği bölümü yayından kaldırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN