Türkiye Yüzyılı'nın vizyon projesi: Togg! Vatandaşlar tesis önünde bayraklarıyla bekliyor

Türkiye Yüzyılı'nın vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nde açılış için hazırlıklar tamamlandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı açılış töreniyle ilk Togg banttan inecek. Tüm Türkiye'yi saran heyecan tesis önünde yüzlere yansıdı. Davetli olmamasına karşın çok sayıda vatandaş, tesis önünde ellerinde bayraklarla töreni beklemeye başladı.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2022, 15:35 Güncelleme 29 Ekim 2022, 16:17
Türkiye Yüzyılı’nın vizyon projesi: Togg! Vatandaşlar tesis önünde bayraklarıyla bekliyor

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nde açılış için hazırlıklar tamamlandı.

TOGG TABELALARI YERLEŞTİRİLDİ
Bursa-Yalova kara yolundan tesise ulaşım sağlanan kavşaklara Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerince 'Togg' yazılı yön tabelaları yerleştirildi.

Kara yolundan 5 kilometre uzaklıktaki tesisin yolları ve kavşaklarında Togg'un amblemini yansıtan peyzaj çalışmaları yapıldı.

Yaklaşık 2 yıl gibi kısa sürede tamamlanan Togg Gemlik Kampüsü'nün açılışına şahitlik etmek isteyen davetliler, turnikelerden geçirilerek alana alınmaya başladı.

AÇILIŞA SAATLER KALDI!
Tören için çok sayıda basın mensubu da kendilerine ayrılan alanlarda sabah saatlerinden itibarın canlı yayınlarla açılış heyecanını yansıtıyor.

Kampüsün resmi açılışı Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile yerli ve yabancı çok sayıda davetlinin katılacağı törenle yapılacak.

VATANDAŞLARIN TOGG HEYECANI
Törenin heyecanı tüm Türkiye'de yaşanıyor. Bursa'da yaşayan vatandaşlar davetli olmamalarına karşın törene saatler kala tesis önünde ellerinde Türk bayraklarıya heyecana ortak olmaya geldiler. Çok sayıda vatandaş tarihi anlara şahit olma isteğiyle tesis önünde bir araya geldi.

Açılıştan sonra seri üretim sürecine geçmesi öngörülen Türkiye'nin akıllı otomobili Togg, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye'nin Renkleri" ile yollarda olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN