Terör saldırısı için İstanbul’a geldi! Üzerinden hain Karayılan'ın talimatları çıktı

Bölücü terör örgütü PKK’nın Yunanistan’daki Lavrion Kampı’nda eğitim alan terörist yasa dışı yollardan Türkiye'ye geçerek İstanbul'a geldi. Kanlı bir terör eylemine hazırlanan terörist, emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Teröristin üzerinden bölücü terör örgütü elebaşı Murat Karayılan tarafından yazılmış talimatlar çıktı.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2022, 11:51 Güncelleme 22 Ekim 2022, 12:40
Terör saldırısı için İstanbul’a geldi! Üzerinden hain Karayılan’ın talimatları çıktı

İÇİNDEKİLER

Bölücü terör örgütü PKK'nın Yunanistan'daki Lavrion Kampı'nda eğitim alan ve terör saldırısı düzenlemek için yasa dışı yollardan İstanbul'a gelen terörist yakalandı. Teröristin üzerinde bölücü terör örgütü PKK Üyeleri'nin gizliliğe riayet etmek için kullandıkları şifreli kelimeler yazılmış talimatlar bulundu.

TERÖR SALDIRI DÜZENLEYECEKTİ
İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri; bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik bir önemli operasyona daha imza attı. Bölücü terör örgütü PKK'nın Yunanistan'da bulunan Lavrion Kampı'nda eğitim aldıktan sonra yasa dışı yollardan ülkemize terör saldırısı düzenlemek amacıyla geldiği tespit edilen M.A.A. isimli terörist, Kartal İlçesi'nde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

ÜZERİNDEN ELEBAŞININ TALİMATLARI ÇIKTI
Teröristin üzerinde yapılan aramalarda bölücü terör örgütü PKK Üyeleri'nin gizliliğe riayet etmek için kullandıkları şifreli kelimelerin olduğu not kağıtları, bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşı Murat Karayılan tarafından yazılmış talimatlar ve bölücü terör örgütü PKK'nın kırsal alandaki faaliyetlerini gösteren ve örgüt mensuplarına ait bazı fotoğraflar ele geçirildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
"Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak"
suçundan adliyeye sevk edilen M.A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YUNANİSTAN'DAKİ TERÖR YUVASI: LAVRİON
Sözde mülteci kampının terör örgütünün eğitim üssü haline geldiği ve Yunanistan'ın PKK'ya yuva olduğu içeriden çekilenler görüntülerle kanıtlandı.

Lavrion Kampı içerisinden çekilen görüntülerde, terör örgütü PKK'ya ait semboller ile teröristbaşı Öcalan'ın görsellerinin yer alması dikkati çekti.

Yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçan kişilerin, terör örgütünün gençlik yapılanmalarında faaliyet gösterdiği ve terör suçlarından aranma kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

Lavrion Kampı'ndaki şahısların terör örgütünün gençlik yapılanmalarında faaliyet göstermiş olmaları ve halihazırda terör suçlarından aranma kayıtlarının bulunması, kampın PKK/KCK faaliyetleri doğrultusunda propaganda ve eğitim amacıyla kullanıldığını ortaya koydu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN