Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti

Başkan Erdoğan, Astana’da Putin ile bir araya geldi. “Türkiye ve Rusya’nın atacağı adımlar belli çevreleri rahatsız ederken, az gelişmiş ülkeleri de mutlu edecektir” dedi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti

Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-1 Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Astana'da Rus Lider Vladimir Putin ile 1 saat 15 dakika süren bir zirve gerçekleştirdi. Görüşmeyle ilgili önemli mesajlar verdi:
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-2 Rusya tahıl ve gübresinin Türkiye üzerinden az gelişmiş ülkelere naklini yapma konusunda kararlıyız.
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-3 Türkiye ve Rusya'nın atacağı adımlar belli çevreleri rahatsız ederken, az gelişmiş ülkeleri de mutlu edecektir...
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-4 Akkuyu'nun birinci ünitesinin açılması dünyada farklı bir ses getirecek. Putin ise enerji konusunda Türkiye'yi işaret etti:
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-5 Gaz tedarikinde su an Türkiye en güvenli güzergâh haline geldi. Türkiye, Avrupa Birliği'ne gaz sağlamanın en güvenilir yolu olabileceğini kanıtladı.
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-6 Enerji Bakanı'nız BOTAŞ ile müzakereler yaptık. Bir gaz boru hattı daha inşa etme niyetimiz var.
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-7 Türkiye'yi dünyanın en büyük gaz merkezi haline getirme niyetimizi belirledik.
Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-8 Bu merkezin çalışması tedarik ve fiyat belirleme konusunda güzel bir platform olacaktır.

Başkan Erdoğan'ın Astana'da Putin ile görüşmesi birilerini rahatsız etti-2

TÜRKİYE İLE RUSYA'NIN YAKINLIĞINI, DÜNYA KISKANIYOR
Başkan Erdoğan, "Akkuyu Nükleer Santral'in birinci ünitesinin açılması dünyada farklı bir ses getirecek" dedi. Rus lideri Putin, "Türk Akımı gaz boru hattını bazı terör grupları patlatmaya çalıştı. Bunu biz önledik" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler