ABD'deki 'icazet turu' fiyaskoya dönmüştü! Kemal Kılıçdaroğlu Rockefeller ve Soros’un üssünü ziyaret etti

Seçimler öncesi adaylık icazeti için ABD’ye giden Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti fiyaskoya döndü. ABD seferini ‘bilim ve teknoloji’ maskesiyle perdelemeye çalışırken bir yandan da attığı adımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. ABD’de yaşayan Türk gazetecileri yanına almayan Kılıçdaroğlu, yanında getirdiği gazetecileri de atlatarak 8 saat ortadan kayboldu. Karanlık 8 saat sırrını korurken, Kılıçdaroğlu, Rockefeller ve Soros tarafından fonlanan German Marshall Fund (Alman Marshall Vakfı) yöneticileriyle bir araya geldi.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2022, 01:30 Güncelleme 14 Ekim 2022, 01:41
ABD’deki ’icazet turu’ fiyaskoya dönmüştü! Kemal Kılıçdaroğlu Rockefeller ve Soros’un üssünü ziyaret etti

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık icazeti için gittiği ABD ziyareti tam bir fiyaskoya döndü.



Kılıçdaroğlu, ABD ziyareti öncesi görüşeceği isimler olarak basına yansıyan Barnie Sanders ve eski ABD Başkanı Barack Obama'dan randevu alamadı.



Boston'daki ziyareti sonrası da uçakla Washington'a gitmesi beklenen Kılıçdaroğlu, beraberindekileri atlatarak 8 saat ortalıktan kayboldu.



Kılıçdaroğlu'nun ortadan kaybolduğu karanlık 8 saat sırrını korurken, ABD'nin Washington kentindeki temasları kapsamında, German Marshall Fund'u (Alman Marshall Vakfı) ziyaret ederek vakıf yöneticileri ile bir araya geldiği bildirildi.



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı ziyaretler basına kapalı gerçekleştirilirken fotoğraflar CHP fotoğraf servisi tarafından paylaşıldı.

Görüşmelerin içeriğine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

ROCKEFELLER VE SOROS TARAFINDAN FONLANIYOR
Dünyanın en zenginlerinden milyarlarca dolar fonlama yapan Rockefeller'a ait vakıflar tarafından desteklenen Alman Marshall Vakfı, Türkiye'de uzun yıllardır tartışmaların odağında.

George Soros'un kurduğu Açık Toplum Vakfı tarafından da fonlanan Marshall Fund, Türkiye'de ABD'ye açılan kapı olarak tanımlanıyor.

NATO ve Pentagon'a yakın vakıf, son olarak Türkiye'de de uygulanan Marshall Planının yıl dönümüne dair kutlama mesajı yayımlamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN