Başkan Recep Tayyip Erdoğan FIFA Başkanı Gianni Infantino görüştü! Rekli anların yaşandığı görüşme gündem oldu

Başkan Erdoğan ABD'nin New York kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'ndaki hitabının ardından temaslarını sürdürmeye devam etti. FIFA Başkanı Gianni Infantino ile samimi bir görüşme gerçekleştiren Başkan Erdoğan'ın kendisine hediye edilen özel tasarım futbol topuna kafa atması sosyal medyada gündem oldu. İşte o renkli anlar...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2022, 01:14 Güncelleme 21 Eylül 2022, 01:35
Başkan Recep Tayyip Erdoğan FIFA Başkanı Gianni Infantino görüştü! Rekli anların yaşandığı görüşme gündem oldu

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'ndaki hitabının ardından temaslarını sürdürüyor.

DİPLOMASİDE KAHKAHA DOLU ANLAR | VIDEO

Aralarında Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in de bulunduğu çok sayıda liderle bir araya gelen Başkan Erdoğan, daha sonra FIFA Başkanı Gianni Infantino'yu kabul etti.



KAHKALAR HAVADA UÇTU
FIFA Başkanı Gianni Infantino, Başkan Erdoğan'a üzerinde 'Recep Tayyip Erdoğan' yazan futbol topu hediye etti. Sadece 1 tane üretilen futbol topunu eline alan Başkan Erdoğan'ın topa kafa atması sosyal medyada gündem oldu.



KATAR'A GELECEĞİM
FIFA Başkanı Gianni Infantino ile gerçekleşen samimi sohbette Dünya Kupası için Katar'a geleceğini belirten Başkan Erdoğan, karşılıklı futbol oynama davetini de geri çevirmeyerek, "Temim (Katar Emiri Şeyh Temim) de oynayacak mı? Ona göre hazırlıklı geleyim" demesiyle kahkaha dolu anlar yaşandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN