Fondaş medyanın boyası dökülüyor! Muharrem İnce: CHP ve İYİ Parti'den düzenli maaş alıyorlar

Sözde basın özgürlüğünü savunan ama muhalefette kirli ilişkilere girmekten çekinmeyen fondaş medyanın foyaları bir bir dökülüyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kirli ilişkileri kanal ismi vererek açıkça deşifre etti. İnce, "Halk TV, TELE 1, KRT her ay düzenli olarak CHP’den ve İYİ Parti’den maaş alıyor” dedi. İnce, bu kanalların muhalefet aleyhinde haber yaptıkları zaman maaş kesilmesiyle tehdit edildiğini de belirtti.

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2022, 15:31 Güncelleme 10 Ağustos 2022, 18:58
Fondaş medyanın boyası dökülüyor! Muharrem İnce: CHP ve İYİ Parti’den düzenli maaş alıyorlar

İÇİNDEKİLER

İş söyleme gelince basın özgürlüğü konusunda mangalda kül bırakmayan fondaş medya, iş gizli kapaklı ilişkilere gelince tüm basın etik ve ahlaki ilkelerini bir kenarı atıyor. Artık bu çirkin ilişkiler açıkça konuşulmaya başlandı.

Gençlik kollarından bu yanan CHP için de siyaset yürüten Muharrem İnce, fondaş kanalların düzenli olarak CHP ve İYİ Parti'den maaş aldığını belirterek sert eleştiriler yöneltti.

DÜŞÜN PEŞİME DİYEMİYOR
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son 1 yılda 4. kez Denizli'ye geldi. İlk başta Kale ilçesinde partililerle bir araya gelen Muharrem İnce, ardından da kent merkezinde hareket etti. Burada bir otelde açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, 6'lı İttifakı hedef aldı.

İnce, "Şunu söyleyeyim 6'sından biri çıkıp da ben bu Erdoğan'ı yenerim düşün peşime diyemiyor" diye konuştu.

HER AY DÜZENLİ MAAŞ ALIYORLAR
CHP'ye yüklenen Muharrem İnce, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.



SİYASET DİL VE BEYİNLE YAPILIR
İnce, gazeteci Latif Şimşek'e saldıran Cemal Enginyurt'u da eleştirdi.

İnce, "Cemal Enginyurt'a gelince, kendini ringde zannediyor. Meclisi de ring zannediyor, stüdyoyu da ringe zannediyor, her yeri ring zannediyor. Ona da yumruklarını değil, dilini kullanmasını öneriyorum. Siyaset yumrukla değil, dil ve beyinle yapılır" diye konuştu.

ULUSLARASI OPERASYONUN MAŞALARI
Fondaş medya ulusal çapta muhalefetten aldığı destekle birlikte uluslararası alanda da birçok dernek ve vakıf adı altında yabancı ülkelerden para almaktan da çekinmiyor. Özellikle internet mecrasında faaliyet gösteren Medyascope, P24, 140Journos gibi siteler ABD vakıflarından fon alarak Türkiye aleyhindeki kampanyaların sözcülüğünü yürütüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN