İstanbul'da sıradan bir gün: Metrobüs yine arıza yaptı dumanlar yükseldi

İstanbul'da bugün yine sıradan bir gün! CHP'nin elinde her gün arızalanan veya kaza yapan metrobüslere bir yenisi daha eklendi. Motorundan dumanlar çıkan metrobüs yolda kaldı vatandaşlar ise korku dolu anlar yaşadı.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2022, 14:18 Güncelleme 05 Ağustos 2022, 14:35
İstanbul’da sıradan bir gün: Metrobüs yine arıza yaptı dumanlar yükseldi

İÇİNDEKİLER

Metrobüslerden biri daha dün sefer sırasında arıza yaptı. Motor bölümünden dumanların yükseldiği metrobüse, araç sürücüsü yangın söndürme tüpüyle müdahalede bulundu. Yolcuların tahliye edilmesi sonrasında araç garaja çekildi.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarının arızalanması ve yanmasında yenileri eklendi.

Vatandaşın can, mal ve seyir güvenliğini tehdit etmeye başlayan İstanbul toplu taşıma sisteminde bu kez metrobüslerden biri seyir halindeyken arıza yaptı.

Motor kısmından dumanların yükseldiği metrobüsten yolcular indirildikten çekici vasıtasıyla garaja çekildi. Edinilen bilgilere göre, Mecidiyeköy yönüne seyreden metrobüs, dün öğle saatlerinde Cevizlibağ durağına geldiğinde aracın arka kısmından duman yükselmeye başladı.

Sürücü, araçtan inerek yangın söndürme tüpüyle müdahalede bulundu. Metrobüsteki arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşandı.

Dumanların yükseldiği metrobüs aracı yolcuların tahliyesi sonrasında bölgeye gelen çekici yardımıyla Edirnekapı'daki garaja çekildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN