Son dakika: Elebaşı Fetullah Gülen'in evlatlığı Enes Kanter Yahudilerle birlikte ağlama duvarında

Elebaşı Fetullah Gülen'in artığını gönderdiği evlatlığı FETÖ'cü Enes Kanter'in İsrail ve Yahudi aşkı bir kez daha gözler önüne serildi. Kanter'in ağlama duvarında Yahudilerle birlikte görüntüleri ortaya çıktı. Tescilli hain, geçtiğimiz aylarda Başkan Erdoğan'ın fotoğrafının üstüne bastığı hadsiz videoyu sosyal medya hesabından paylaşmış tepki üstüne tepki yağmıştı.

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2022, 15:12 Güncelleme 02 Ağustos 2022, 22:37
Son dakika: Elebaşı Fetullah Gülen’in evlatlığı Enes Kanter Yahudilerle birlikte ağlama duvarında

İÇİNDEKİLER

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in evlatlığı Enes Kanter'in İsrail aşkı biliniyordu. Öyle ki geçtiğimiz sene İsrail'in bağımsızlık kutlamaları çerçevesinde bir firma tarafından uluslararası boyutta yapılan değerlendirmede 50 kişilik İsrail yanlısı "dijital influencer" listesinde yer almıştı.

İsrail'e gönüllü destek vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanter, paylaşımının devamına, "Kesinlikle gelecek yıl ilk 3'e giriyorum. Hadi başlayalım." sözleriyle dikkat çekmişti.

LİSTEDEKİ BİRÇOK İSRAİL VATANDAŞI KANTER'İN GERİSİNDE KALDI
Hatta Kanter, "İsrail'in tanıtılması ve sevdirilmesi konusunda ortaya koyduğu olumlu etki" sebebiyle 11. sırada yer aldığı listede, birçok İsrailli gazeteci, aktivist ve bazı Amerikalı siyasetçinin önünde yer almıştı.

YAHUDİLERLE BİRLİKTE AĞLAMA DUVARINDA
Kanter'in İsrail seviciliğini çok net bir şekilde gözler önüne seren bir görüntü daha geldi. Yahudilerin gözbebeği olan Kanter'in ağlama duvarında Yahudilerle birlikte görüntüleri ortaya çıktı.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN FOTOĞRAFINA BASMIŞTI
Elebaşı Fetullah Gülen'in artık çayını gönderdiği Türkiye düşmanı FETÖ'cü Enes Kanter, Başkan Erdoğan'ın posterine bastığı hadsiz bir video paylaşmış skandala tepki üzerine tepki yağmıştı.